Šta je novo?

Tanje butine za samo 7 dana

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.873
Tanje butine za samo 7 dana


Još uvek vas muči to što ne možete da stanete u svoje omiljene farmerke, a vežbate svakodnevno! Istina je da mnoge vežbe ne uključuju pokrete koji su presudni za pojedine regije, na kojima se lako zadržavaju masne naslage. Stoga za samo sedam dana i najviše 20 minuta ovog kardio programa specijalno osmišljenog samo za smanjenje obima butina, postignite ono o čemu ste dugo sanjale.

16820_11_iff.jpg


1. Vozite bicikl u vazduhu


Lezite na leđa podignite noge i "vozite bicikl" u vazduhu. Ovo je sjajna vežba za mišiće butine i zadnjice, koju možete raditi i dok gledate omiljenu seriju na televiziji, a rezultate ćete vrlo brzo primetiti.

2. Ne zaboravite na široke čučnjeve

Savijte kolena u polučučanj, sa rukama ruke na kukovima ili stuku, i lagano se spuštajte se prema podu sve dok ne osetite zatezanje i bol u butnim mišićima. Uspravite se i ponavljajte vežbu najmanje osam puta. Kad steknete kondiciju, moći ćete da je radite u većim serijama.

3. Najpoznatija vežba

Lezite na leđa, savijte noge u kolenima, a ruke opružite pored tela i gledajte ravno u plafon. Postavite savijeni peškir između kolena, kako bi unutrašnja strana vaših butina aktivno učestvovala, i izdižite zadnjicu. Ponavljajte ovu vežbu više od 15 puta u jednoj seriji i ne zaboravite na pravilno disanje.

[video=youtube_share;5OQXAm7JKuM]http://youtu.be/5OQXAm7JKuM[/video]Izvor: Blic Žena
 
Top