Šta je novo?

Tamara Todevska tuži Pink zbog honorara za Dvor

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.068
Tamara Todevska tuži Pink zbog honorara za Dvor

Makedonska pevačica Tamara Todevska, inače mlađa sestra Tijane Dapčević, odlučila je da tuži Televiziju “Pink”. Njoj još uvek nije uplaćen honorar od 5.000 evra za učešće u rijalitiju “Dvor”​

S media - 15. 05. 2011.


Tamara je rekla da je dogovor sa organizatorima bio da joj honorar bude isplaćen najkasnije mesec dana po završetku rijalitija:

- “Dvor” je završen 15. marta, a od tada je prošlo dva meseca, a o novcu nema ni reči. Koliko je meni poznato, organizatori duguju i drugim učesnicima. Razmišljala sam šta da radim i rešila sam da im pošaljem opomenu pred tužbu. Ako me ne isplate u najkraćem roku, tužiću ih – otkrila je Tamara i dodala da ju je starija sestra Tijana savetovala da sačeka s tužbom, ali je ona ipak odlučila da sve reši tužbom ne dobije li novac posle opomene.

- U “Dvor” sam ušla zbog novca! Afirmacija u Srbiji mi ne treba, jer mi to tržište nije toliko važno. Kada sam izračunala da za tri nedelje na nastupima u januaru neću zaraditi toliko para kao u “Dvoru”, prihvatila sam ponudu. Osim toga, htela sam sebe da vidim u drugačijem svetlu, u karantinu, i pozitivno sam samu sebe iznenadila – rekla je Tamara.
 
Top