Taksisti prikupljaju potpise za smjenu aktualne uprave

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Taksisti prikupljaju potpise za smjenu aktualne upraveAgencija Vlm|Danas.hr 24.06.2011.

0020007.48.jpg

Nezadovoljstvo zagrebačkih taksista 'zakuhalo' je na izvanrednom radnom sastanku održanom u ponedjeljak u Westinu, gdje je raskol u redovima Radio Taxi Zagreba bio očit.

Iako su novinari zamoljeni da napuste sastanak, napeta klima urodila je zahtjevom dijela članova toga Udruženja za odlaskom aktualne uprave.

Do ponedjeljka, navodno, planiraju prikupiti potrebnoh 400 potpisa da bi ih mogli predati na redovnoj skupštini koja se tada održava. Kako je kasnije objasnio tajnik Udruženja Emir Pašalić, želja upravnog odbora bila je da se na skupu, na kojem se pojavilo oko 100 taksista, iznesu konkretni prijedlozi za unapređenje posla.

"No, došlo je do nadvikivanja pa skup nije ni mogao završiti kako je bilo planirano", kazao je Pašalić, napomenuvši da će se redovna skupština održati za tjedan ili dva.

Ukoliko se stvori plenum za smjenu sadašnje uprave, tako će se, kaže, i učiniti. Što se sukoba tiče, to je, primjećuje, za Udruženje uobičajeno.

"Uvijek je kod nas bilo tako, uvijek ima onih koji su nezadovoljni, ali to je demokratski. Pogotovo su ljudi napeti sada, kad je ekonomska situacija teška za svakog od nas", realan je Pašalić.
 
Top