Tajna šminke holivudskih lepotica

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982
Tajna šminke holivudskih lepotica

Gloria.hr 28.10.2009 12:41



Šminkeri holivudskih ljepotica otkrivaju jednostavne, ali učinkovite trikove uz pomoć kojih svaka žena može izgledati kao da ju je našminkao profesionalac

Holivudske zvijezde uvijek izgledaju besprijekorno, a iza njihove savršene šminke i frizure često stoji cijela četa profesionalaca. No, kako većina običnih smrtnica nema na raspolaganju osobnog vizažista, a uglavnom niti toliko novaca kao slavne ljepotice, najtraženiji holivudski šminkeri otkrili su nekoliko jednostavnih, ali efektnih tajni, uz pomoć kojih svaka žena može zabljesnuti.
Troy Jensen, čije su slavne klijentice, među ostalima, Cameron Diaz i Catherine Denevue, otkriva tako kako je mineralni puder u prahu uvijek obavezno u njegovom kozmetičkom kovčegu jer ga može koristiti svatko, a daje prirodan izgled.
Robin Siegel, koja se brine za izgled Zooey Deshanel i Sharon Stone, otkriva tajnu savršenih trepavica, a šminker Renee Zellweger preporučuje obojenu kremu umjesto pudera kad želite izgledati kao da niste našminkane.

Kako najbolje istaknuti jagodice, koji ruž za usne je svevremenski, kako uz pomoć kozmetičkih proizvoda izgledati mršavije i kako nanijeti sjenilo na kapke da dulje traje te kako to izgleda na slavnim damama - pogledajte ....

708723421b4169a820897896a0b6cf00.jpg
 
Natrag
Top