Tajanstvena smrt: Prst iz Rijeke pripadao je mladiću iz kukuruzišta

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Tajanstvena smrt: Prst iz Rijeke pripadao je mladiću iz kukuruzišta





Agencija Vlm|Danas.hr 19.01.2011.

0458007.48.jpg

Smrt 21-godišnjeg studenta koji je pronađen u autu u Mekušanskom polju s upozorenjem na plin posljednjih dana postaje još veći misterij. Utvrđeno je da upravo njemu pripada prst koji je nekoliko dana nakon mladićeve smrti pronađen u Rijeci.

Prst pronađen u Rijeci ipak je pripadao 21-godišnjem Luki Tomaševiću, koji je pronađen mrtav u automobilu u Karlovcu 27. listopada prošle godine, potvrdili su to i u karlovačkoj policiji.

"DNK analizom otkriveno je da prst odgovara mladiću čije je tijelo pronađeno u kukuruzištu u Mekušanskom polju nedaleko od Karlovca. O svemu je izviješteno i Županijsko državno odvjetništvo", rekla je
Tamara Grčić, glasnogovornica PU karlovačke.

  • 0784007.49.jpg
  • Mladić iz Karlovca govorio je da mu nema smisla živjeti
Tako se misterij zašto si je dvadesetjednogodišnji student bez ikakve najave oduzeo život i koja je uloga prsta pronađenog u Rijeci još više produbio.

Podsjetimo, nakon pronalaska automobila s tijelom mladog Tomaševića u kukuruzištu, blokiran je dio grada jer su se na prozorima nalazila upozorenja da se u automobilu nalazi plin sumporovodik, koji je u posebnim uvjetima eksplozivan. Dva dana nakon tog događaja, u središtu Rijeke pronađen je dio prstenjaka, a tamošnja je policija tragala za "vlasnikom".


Kako je Luka bio student druge godine informatike i matematike u Rijeci, slučajevi su povezani. Sve je osnažila i vijest da ga je jedna žena, nakon objavljene slike u medijima, prepoznala kao mladića koji je dva dana prije smrti teturao s ozlijeđenim prstom pokraj autobusnog kolodvora u Rijeci.


Tada je glasnogovornica policije potvrdila da je mladićevo tijelo nađeno bez dijela jednog prsta te kako je obdukcija pokazala da na tijelu nisu nađeni tragovi nasilja. Policija je zaključila da se mladić ubio.




 
Natrag
Top