Tabu tema: Analni seks

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
"Ulaz na mala vrata", "Put u tajnu bazu", "Izvor magije" i sta ja znam koje jos nazive nisam cuo za ovo ... Praktikovao jednom - dozivljaj po meni nikakav ....

Standard je ipak standard ......

Učlanjen(a)
22.08.2010
Poruka
440
Prvo...nije "Tabu tema"...bila je pre dvadesetak godina. Poceli smo da se priblizavamo "Zapadu"...
To nije nas "Proizvod"...to je uvezena kultura sa Vrlog Zapada...a uz to je dosla droga, pirsing, celave face, pesoni...znate i sami...
Nisam probao niti imam nameru....ne vidim nista lepo u tome...i ne shvatam muskarce koji u tome uzivaju. Tu se vise ne zna ko je i koliko peson...

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
preporuka.... mada, po mom iskustvu devojke to vole vise nego zene

A, koja je, po tvom iskustvu, razlika izmedju devojke i zene??? :???: :???: :???:
Ili sam lud ili preduvan ( obe varijante su moguce ) ali nista ja ovde ne kapiram... :dntknw:

Sto se samog analnog sexa tice... ne vidim ga kao taboo, kao ni bilo sta drugo ako oba partnera uzivaju u tome...
Probao i upraznjavao jesam ali ne mogu da kazem da mi je to sad neki extra uzitak... :dntknw:
Pre bih rekao... mnogo truda ni oko cega... yes3

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
171
A, koja je, po tvom iskustvu, razlika izmedju devojke i zene??? :???: :???: :???:
Ili sam lud ili preduvan ( obe varijante su moguce ) ali nista ja ovde ne kapiram... :dntknw:

ne vidim razlog zasto da ti odgovorim jer ako to ne znas ili imas 3 godine ili ti smrde noge (obe varijante su moguce)

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Jedan pcihijatar je rekao da oni koji obozavaju analni keks su latentni gejevi.:vorred:

I nemojte na mene drvlje i kamenje preusmerite to na pCihijatra ne na mene. Ja ga samo citiram. :beee:

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
E svaka ti cast za ovo... ko nije probao (naravno sa suprotnim polom) nezz kako to zna da bude dobro... voljeo bih da cujem i druga misljenja na ovu temu... naravno sto vise lubrikanta time je bolje... ;)
Jao muka mi je od tebe koji stalno izigravas nekog super *ebaca koji je u sve rupe probao, *ebes 24 casa na dan, *ebes u sve rupe bez razlike.
Znas li ti uopste sta su lubrikanti i za sta se koriste?

Poslednja izmena od urednika:
Natrag