Sygic Navigacija

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Да ли на Sygic Truck могу функционисати још неке мапе осим HERE 2023.03?
Чини ми се да ове мапе имају пар проблема:
- уопште не препепознају нови „аутопут“ од Појата до Крушевца (свих 20km „возим“ кроз њиве). iGo са ТomTom мапама одлично функционише
- у Грчкој, када се са Ситоније иде ка Солуну, пре Солуна, на два места црта да треба скренути лево, па неки круг да се прави да би се поново вратило на ауто пут. Проблем је, осим што је бесмислено излазити са аутопута да би се после 500 метара поново вратио, што нема нигде да се скрене. Има још пар таквих ситуација, када црта да се скрене, а нема нигде
Naravno da mogu.
Čini mi se da se radi o TA V900 mapama

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
19
Naravno da mogu.
Čini mi se da se radi o TA V900 mapama
А зар „TomTom 2023.03 V9” нису мапе за старије верзије Sygic-a? Код мене је тренутно 20.3 или нека слична верзија

А приметио сам да много често упућује на „сеоске путеве”. Последњи пример: када се иде до Пирота, уместо да црта да се скреће код Тигра, он упућује на неки макадам, 150-200метра пре тога. При чему је тај макадамски пут само за џипове, и то типа Лада Нива, а не ове урбане пластиканере. Има доста таквих примера, али ово ми је последње било

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
А зар „TomTom 2023.03 V9” нису мапе за старије верзије Sygic-a? Код мене је тренутно 20.3 или нека слична верзија

А приметио сам да много често упућује на „сеоске путеве”. Последњи пример: када се иде до Пирота, уместо да црта да се скреће код Тигра, он упућује на неки макадам, 150-200метра пре тога. При чему је тај макадамски пут само за џипове, и то типа Лада Нива, а не ове урбане пластиканере. Има доста таквих примера, али ово ми је последње било
Probajte te mape za truck verziju, mislim da će raditi.
Trebati će vam wcl i con.info za TA mape jer sa onim iz Here mapa neće raditi.
Kod mene je sygic 22.4 verzija i sa TA 2023.06 neće da radi..sa 2023.05 hoće.
Govorim o mapama za 20 xxx verzije a ne o V9.
Tipično sygic, uvijek nešto petljaju sa tim mapama,taman se naviknete na jednu verziju a odjedanput ne mogu mape koje ste do jučer koristili

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.190
Nemojte komplikovat, covjek je lijepo napisao i objasnio koje mape se koriste odnosno koje mogu ici u ovu aplikaciju.

Treba se samo jednu 1 stranicu vratiti nazad.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
19
Nemojte komplikovat, covjek je lijepo napisao i objasnio koje mape se koriste odnosno koje mogu ici u ovu aplikaciju.

Treba se samo jednu 1 stranicu vratiti nazad.
Онда се враћамо на моје почетно питање:
Да ли на Sygic Truck могу функционисати још неке мапе осим HERE 2023.03?

Пре ових користио сам HERE 2022.03, али оне су биле још горе по питању нових путева: није био уцртан добар део аутопута Ниш-Пирот, није била уцртана обилазница око Београда, ништа од овог новог пута Појате-Крушевац.... Мислим да су исто брљавиле у Грчкој (тј. на истом месту ми цртале да се искључим са аутопута и после 500метра поново укључим).

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.767
Izvorno ne mogu da funkcionišu nijedne druge mape. Isto kao što na standardnom izdanju funkcionišu samo TomTom.
Nije u pitanju "fizičko" već softversko ograničenje.
Postoje modifikovanja izdanja aplikacija, koja uz odgovarajuće prateće fajlove koriste mape bilo kog provajdera.
Tako da ako baš insistiraš na truck izdanju, moraš da koristiš samo jedno (poslednje od našeg prijatelja MrDude-a):
SygicTruck-22.3.4(2922)-Mod-Anymap-Repack

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Izvorno ne mogu da funkcionišu nijedne druge mape. Isto kao što na standardnom izdanju funkcionišu samo TomTom.
Nije u pitanju "fizičko" već softversko ograničenje.
Postoje modifikovanja izdanja aplikacija, koja uz odgovarajuće prateće fajlove koriste mape bilo kog provajdera.
Tako da ako baš insistiraš na truck izdanju, moraš da koristiš samo jedno (poslednje od našeg prijatelja MrDude-a):
SygicTruck-22.3.4(2922)-Mod-Anymap-Repack
Zar MrDude nije "odradio" sve ove zadnje verzije uključujući i 20.3 verziju.
Kod mene je 21.4.3 i mogu koristiti V9 mape ubacivanjem drugog wcl i con.info.
Ako je 20.3 od nekog drugog"autora" vjerojatno da neće moći.
Već sam u prijašnjim postovima spomenuo da sa sigikom 22.4 ne mogu koristiti 2023.06 mape,dok mapa V9 može.
Zna li netko šta se dešava, nije valjda da glupavi sigik opet nastavlja sa tradicijom
EDIT:
Sad sam vidio da 20.3 verzija nije AnyMap,tako da najvjerojatnije neće moći TT mape...
Morati će te instalirati tu verziju koju vam je Bocky predložio ili neku stariju koja u svom nazivu ima AnyMap

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Zar MrDude nije "odradio" sve ove zadnje verzije uključujući i 20.3 verziju.
Kod mene je 21.4.3 i mogu koristiti V9 mape ubacivanjem drugog wcl i con.info.
Ako je 20.3 od nekog drugog"autora" vjerojatno da neće moći.
Već sam u prijašnjim postovima spomenuo da sa sigikom 22.4 ne mogu koristiti 2023.06 mape,dok mapa V9 može.
Zna li netko šta se dešava, nije valjda da glupavi sigik opet nastavlja sa tradicijom
EDIT:
Sad sam vidio da 20.3 verzija nije AnyMap,tako da najvjerojatnije neće moći TT mape...
Morati će te instalirati tu verziju koju vam je Bocky predložio ili neku stariju koja u svom nazivu ima AnyMap
Ma radi uredno zadnji sygic sa mapama tt 2023.6 mjesec koje sam skinio sa dovnloderom i ubacio inace kad se skida sa samim sygicom kod mene skine mape 2023.
5 mjesec a radi i sa here.mapama onakokakoje nens napisao i objasnio samo zadnje here mape 2023.3 kod mene u hrvatskoj radi hrvatska a mape bosna i srbija ne rutiraju i to je neka greska u mapama pa sam ja stavio mape 2022.12 i te rutiraju i rade znaci sygic radi sto posto uredno.

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Ma radi uredno zadnji sygic sa mapama tt 2023.6 mjesec koje sam skinio sa dovnloderom i ubacio inace kad se skida sa samim sygicom kod mene skine mape 2023.
5 mjesec a radi i sa here.mapama onakokakoje nens napisao i objasnio samo zadnje here mape 2023.3 kod mene u hrvatskoj radi hrvatska a mape bosna i srbija ne rutiraju i to je neka greska u mapama pa sam ja stavio mape 2022.12 i te rutiraju i rade znaci sygic radi sto posto uredno.
Znam da radi zadnji, govorim o 22.4 verziji koju ja koristim.
Kad ubacim 2023.06 mape,ne mogu uopšte da pokrenem sygic.
Sa 2023.05 mapama je sve ok

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.087
SygicTruck-22.3.4

U prilozima su dva content.info fajla.

content_NT.2023.03.info.zip i content_TA.2023.06.info.zip.

Ako zelite koristiti mape NT.2023.03 raspakujte fajl - content_NT.2023.03.info.zip i fajl content.info kopirajte u folder sa mapama NT.2023.03.
Ako zelite koristiti mape TA.2023.06 raspakujte fajl - content_TA.2023.06.info.zip i fajl content.info kopirajte u folder sa mapama TA.2023.06.

Preporocujem da pri pokretanju navigacije iskljucite WiFi. Kada se navigacija pokrene mozete ukljuciti WiFi.

Prilozi

• content_NT.2023.03.info.zip
    544 bajta · Pregleda: 36
  • content_TA.2023.06.info.zip
    549 bajta · Pregleda: 26
Natrag