Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nisam ih ubacio u mob, ne znam zasto bih ako nisam siguran da ce raditi.Ja sam ubacio mape u Sygic truck i u običan sygic i u kući uredno radi i čita nove mape radi se o novim Here mapama 3 mjesec 2023 e sad u vožnji još nisam probao.
Sto se tice kopiranja, moras uci u podesavanjima u opcije razvoja i tamo ukljuciti opciju kao na slici.Dragi forumasi,
jel moze mala pomoc - imam stari samsung S8 i na njemu sve radi kako treba vezano za najnoviju verziju Sygic Truck i HERE 3.2023 mape.
Pre neki dan sam dobio na poklon novi S22 i nikako da nemestim HERE mape. Kada instaliram ST, on skine TA mape, ali u Maps folderu se nista ne vidi (empty). Probao sam i sa File Manager + applikacijom iz Google Play ali ni ona ne vidi fajlove. Kada telefon povezem na kompjuter, on vidi Maps folder (i dalje empty) ali ne dozvoljava bilo sta da kopiram tamo. Pretopostavljam da ima neke veze sa Android 13 i permissions ali nemam ideju kako bih to resio. Mozda i vreme polako gazi (60+ godina) pa ako nije mnogo komplikovano da mi neko objasni sta treba da uradim.
Hvala i pozdrav,
Misa