Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Sto se tice ruta to kod mene radi a za tts glasove to ne znam jer to kod mene na mobitelu koji je original ne radi unatoc svim mogucim dodacima ipak ne radi.
Na mobitelu s5 android 6,0,1nemogu instalirati verzije dalje od 20,4,10-1553 @MrDude,poslije sam pokušavao koje je radio @Balatan...piše Pogreška analize...Došlo je do problema pri analiziranju paketa.
Na Samsungu J7 android 8,1,0 sam instalirao najzadnje verzije aplikacije...u čemu bi mogao biti problem...
Tko će to znati ja sam jučer na jednoj multimediji u automobilu instalirao ovu zadnju verziju sygica bez problema i sve radi a kad sam probao poslije na istoj multimediji kod kolege u automobilu stalno izbacuje došlo je do problema pri analiziranju paketa a multimedije su oba dvije iste ja sam ih zajedno prije 6 mjeseci naručio i na obe je android 9 zako da ne znam u čemu je problem izludilo me na jednoj hoće a na drugoj neće,
U prethodnoj arhivi ih je bilo...moguće da je propustio
Čista instalacija; ili preimenujte glavni folder prethodne, ali iste verzije, deinstalirajte-instalirajte, ponovo dajte pravilno ime direktorijumu, pokrenite
Ja više nemam prethodne favorite/destinacije koje sam pretraživao. Učitam fajl sa dropbox-a i ništa sve prazno? Inače sygic na mobilnom plaćena poslednja verzija.