Sygic Navigacija

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Sygic 20.4.10-1553-Aura

Instalisite iznova aplikaciju. U pitanju je totalno nova aplikacija.

Podrzava -
armeabi-v7a

Koristite mape po zelji - TomTom ili HERE.

Najnovije mape imate - Ovdje

Sygic 20.4.10-1553-Aura.apk

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Hvala - Mr.Dude

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Pozdrav probao sam ovaj novi sygic ne radi loše ali samo radi sa mapama tom tom sve sam iznova instalirao i probao Here mape ali nema šanse nakon nekoliko puta resetiranja mobitela uvijek isto stalno traži da se uključi veza i skinu mape Tom tom također više ne vidi import i točke za brzinu što je u prijašnjim verzijama radilo ne znam zašto sve sam to stavljao u maps kao i prije i mape Here ručno skidao i sve ubacio i neće mobitel ima android 10 na sebi i radi se o samsungu A 70

Učlanjen(a)
03.12.2017
Poruka
52
To je sasvim nova verzija koja izgleda nema veze sa starom verzijom...prova sam i ja i ništa...malo strpljenja,valjda ćemo poslije bit pametniji...

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Da znam da je novo sad sam je malo bolje probao ne rade ogranicenja za brzinu ne javlja za kamere i ostalo dok je stara verzija to sve imala samo da radi sa here mapama sve mi ovo drugo nije vazno.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Ovo je malo zanimljivo nije da imam nešto protiv navigacije ja sygic iznimno volim i cjenim ali čudno mi je da u novoj verziji toliko puno stvari nema a u staroj ima sve što je potrebno i logično bi bilo da u novoj verziji ima sve što treba i da je usavršeno ali ono ispalo obratno,uglavnom bitno da radi i da odvede od točke A do točke B a možda će nekada i proraditi ostali dodaci

Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
69
Uu, pa nova verzija je sjajna - ima live traffic u Srbiji najzad. Još da vidim jesi li algoritam poboljšali. Ako jesu, svaka čast.

Član
Učlanjen(a)
19.11.2011
Poruka
326
Nesto nisam shvatio da li Sygic ima srpski glas, ili Hrv?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Ne znam da li i vama posle ukljucenja navigacije iskace neka ponuda za premium paket, ili sam nesto lose odradio?

Natrag