Nenade reci mi da li imas predstavu zasto nove mape, nece da rade na SygicTruck, proverio sam content, wcl drugi i otkrio kad vratim mape 2017.03 navigacija normalno radi?
Probao sam TomTom udje u aplikaciju na ovoj ne izbacuje, ali kaze nema stavki i kaze molimo vas upalite internet, kad upalim pojavi mi se neki kod da kucam da bi aktivirao i pojavi mi se gore start trial i to je to.
Probano sada i na verziju SygicTruck - 13.5.3. Nece da rade nove mape, cim stare vratim radi i jedna i druga navigacija. Ne znam jesu li ih napravili samo za Sygic Car ali na SygicTruck nece da radi. Da li je imao jos neko problem? Vidim da ima unutra u novim kartama srb.fts nov fajl u starim mapama nije bilo, probao sam to da obrisem pa da startujem medjutim i dalje nece da se pokrene navigacija.
Ako si skinuo mape TA_2017.09 trebalo bi da ti radi normalno jer se skida i content.info.
Ako si skinuo TA_2017.12, radiće ti i one ako dodaš content.info koji se skida sa drugim mapama. Ako si pogledao, mapa 2017.12 ne skida content.info
Kod mene sve radi normalno. Slike u prilogu. Postavio sam i content.info.
EDIT 1
@DjukaPa, moram da korigujem. Kada sam selektovao kamionski mod, dobijam poruku kao na poslednjoj dodatoj slici u prilogu
Izracunavanje rute nije uspelo :
Druga greška [5]
Pokušaću da analiziram u čemu je problem. Inače,
auto mod radi bez problema sa svim mapama.
EDIT 2
Probao sam NT.09 i TA.09 u kamionskom modu i sa tim mapama Sygic Truck radi korektno. Slike u prilogu.
Nemam kamion
, ali sam bar razjasnio ponašanje
Truck v13.7.6 sa svim mapama...
EDIT 3
Sa mapom TA.12 radi "Karavan ili Autobus". Slike su u prilogu. Sada se već može zaključiti da je problem u težini. Kada se navigacija pokrene a izabran je Kamion, odmah se u desnom gornjem delu pojavi upozorenje za 3.5t što bi značilo da je to previše. Nažalost, kada sam smanjio na 3t, ostalo je upozorenje "!" u znaku kamiona.
Dakle, ova Sygic Truck verzija ne radi sa mapom TA.12 kada se izabere kamion, bez obzira na podešenu težinu...za sada.
Ostaje da se uporede parametri za Autobus i Kamion. Ime sigurno nije bitno...