Sygic Navigacija

Učlanjen(a)
24.12.2011
Poruka
33
Konacno je proradilo, iz poslednjeg pokusaja, ja sam ubacio folder Maps, pa u tom folderu oba foldera zasebno, zato i nije prepoznao nasao na toj putanji sygic selektor. Sve radi kako treba

Član
Učlanjen(a)
27.06.2009
Poruka
21
Sygic 17.2.24 final

71149b8132e2.jpg

Original content folder + App + content.info za TT i HERE mape

***Hidden content cannot be quoted.***

Instrukcije -
- Deinstalisite prethodnu verziju
- Kopirajte folder - com.sygic.aura - u - Android/data u internal ili external sdCard
- Dodajte mape skinute sa - Sygic PC Maps DOWNLOADER - Link
- Kreirajte foldere i dodajte vase fajlove - voices u - com.sygic.aura\files\Res\voices - rute u - com.sygic.aura\files\Res\itinerary itd.
- Instalisite apk - Sygic_17.2.24_crk.apk

- Radi sa svim mapama (HERE, TomTom, OSM) i svim verzijama
(v9.0 & v9.0.1)
U com.sygic.aura\files\Res\
nema folder itinerary, i zamolio bih te malo objašnjenja oko rute dali ima negde opis kako se prave i dali uopšte to funkcioniše, iskustva itd. Hvala u svakom slučaju !!

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Taj folder - itinerary - ce se kreirati kada iz navigacije sam kreiras neku rutu.
Ili ako vec imas kreirane rute sa nekom od prethodnih verzija onda jednostavno folder - itinerary - iz te verzije kopiras u aktuelnu verziju.

Sam postupak kreiranja rute ide ovako -
Pretraga
U novom prozoru imas gore lijevo dva horizontalna polja sa zelenim i crvenim simbolom.
Klik na simbol koji je kao strelica na dole - desno u polju gdje je crveni simbol.
Sada imas mogucnost upisati u gornjem polju Pocetnu adresu ili je odabrati iz favorita klikom na simbol srca.
Zatim u donjem polju upises odrediste.
Klik na Krenite i dobije se zeljena ruta.
Klikom dole na simbol "i" a zatim u novom prozoru na simbol "srce" upise se ime rute koja ce biti upamcena.

U prilozima su postupci kreiranja rute
Kod:
https://drop.me/o1K4gM
Kod:
https://drop.me/on3mJA

Učlanjen(a)
24.12.2011
Poruka
33
Da li neko zna zasto se javlja greska prilikom uvoza poi tacaka? I kasnije ih nema u folderu import, a nalaze se na mapi.

Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
Da li neko zna zasto se javlja greska prilikom uvoza poi tacaka? I kasnije ih nema u folderu import, a nalaze se na mapi.

Nije Sygic bug! Greška se javlja zato što u tom folderu gde su mape (Maps) nema mape neke od zemalja za koju imaš POI u folderu import.

Dakle, ako nema mape za neku zemlju, Sygic prijavljuje grešku i POI za tu zemlju ostaju o folderu import. POI za zemlje za koje postoje mape su instalirane (nalaze se u novom folderu rupi) i obrisane su u folderu import (jer ih više ne treba importovati).

Član
Učlanjen(a)
27.06.2009
Poruka
21
Taj folder - itinerary - ce se kreirati kada iz navigacije sam kreiras neku rutu.
Ili ako vec imas kreirane rute sa nekom od prethodnih verzija onda jednostavno folder - itinerary - iz te verzije kopiras u aktuelnu verziju.

Sam postupak kreiranja rute ide ovako -
Pretraga
U novom prozoru imas gore lijevo dva horizontalna polja sa zelenim i crvenim simbolom.
Klik na simbol koji je kao strelica na dole - desno u polju gdje je crveni simbol.
Sada imas mogucnost upisati u gornjem polju Pocetnu adresu ili je odabrati iz favorita klikom na simbol srca.
Zatim u donjem polju upises odrediste.
Klik na Krenite i dobije se zeljena ruta.
Klikom dole na simbol "i" a zatim u novom prozoru na simbol "srce" upise se ime rute koja ce biti upamcena.

U prilozima su postupci kreiranja rute
Kod:
https://drop.me/o1K4gM
Kod:
https://drop.me/on3mJA
hvala na brzom odgovoru ali to kod mene nema ta dva horizontalna polja, ima neke tri crtice i to plave boje verovatno jer sam u noćnom režimu a pored toga le lupa za pretraživanje

Član
Učlanjen(a)
19.03.2011
Poruka
84
@nenadsenn
Kako mogu da uklonim sa ekrana u gornjem levom uglu obavestenja za koliko kilometara ima benziske pumpe? Kada se napravi ruta i pocne navigiranje to mi se pojavi.

Poslednja izmena:
UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
@dare74
Podesavanja - Mapa - Mesta - Ovdje odaberi iz - Kategorije mesta - sta da se prikaze na mapi.

Natrag