Sygic Navigacija

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Sygic 17.2.24 final

71149b8132e2.jpg

Original content folder + App + content.info za TT i HERE mape

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Instrukcije -
- Deinstalisite prethodnu verziju
- Kopirajte folder - com.sygic.aura - u - Android/data u internal ili external sdCard
- Dodajte mape skinute sa - Sygic PC Maps DOWNLOADER - Link
- Kreirajte foldere i dodajte vase fajlove - voices u - com.sygic.aura\files\Res\voices - rute u - com.sygic.aura\files\Res\itinerary itd.
- Instalisite apk - Sygic_17.2.24_crk.apk

- Radi sa svim mapama (HERE, TomTom, OSM) i svim verzijama
(v9.0 & v9.0.1)

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Imas li u folderu - maps - osim foldera drzava i folder - wcl ?

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Moze.
Ali ako imas Downloader iz # 2762 skini ga jer je to zadnji.

Učlanjen(a)
24.12.2011
Poruka
33
Javlja se problem sa sygic maps selektorom, kada sve ubacim mape i nastelujem putanju mapa u selektoru i pokrenem selektor za npr. NQ mapu, sygic trazi zemlju da skine mape, a kad udjem u folderu com.sygic.aura i pogledam sta se desava, svaki put kad povucem tu mapu obrise se dodatak od Maps_NQ, samo ostane Maps. :ludd/: A najnoviji Sygic 17.2.24 trazi mape za download. Neko resenje? Po nekoliko puta sam sve brisao i nista uspesno, i vratio sam se na stariju verziju 16ticu

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
1. Da li imas u svakom folderu - maps_nq i maps_tt i folder - wcl?
2. Poslije promjene mapa sa - Sygic map selector - iz jednih u druge mape ostaje folder - maps.

Učlanjen(a)
24.12.2011
Poruka
33
1. Da li imas u svakom folderu - maps_nq i maps_tt i folder - wcl?
2. Poslije promjene mapa sa - Sygic map selector - iz jednih u druge mape ostaje folder - maps.
Imam wcl folder u obe mape, zajedno sa mapama, folder import i file content.info. pokusao i opet nece. Da li se prvo kreira folder Maps pa u tom folderu idu zasebno mape sa folderima maps_nq i maps_tt?

Natrag