Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@mirkolj
u Android/settings.ini
ajmo reć da imaš u Android folderu podfolder kojeg si nazvao Moje_mape
ovaj dio:
; Path to folder with Maps
m_strSetMapPath=/../../Android/Moje_mape
ako bi Moje_mape bile odmah u rootu moba onda ovako:
m_strSetMapPath=/../Moje_mape
unutar foldera Moje_mape stavi WCL, države, import i rupi, tako da ti u Sygic/Maps ostane content.info i ovisno od verzije content.lic
hvala ti puno na objasnjenju... u settings.ini sam nasao taj deo koji se menja ali nisam juce bas razumeo gde ide taj zajednicki folder sa mapama...sad mi je jasno i sad cu da isprobam...@herrpanta, može, što ne bi moglo :-D
1. direktno na internoj memoriji kreiraj novi folder imena Mape
u njega ubaci sve što sam već reko...
ništa unutar postojećih Sygic foldera, nego sam folder i izbjegavaj nazive Sygic itd. da ih navigacija pogrešno ne protumači... znači za probu nazovi folder Mape, dok shvatiš postupak, kasnije ga nazovi kako želiš, ne znam Pajo_Patak
2. u settings.ini u svim navigacijama izmjeni onaj redak gdje je putanja mapa da izgleda ovako:
m_strSetMapPath=/../Mape
3. to je to - uživaj ;-)
Pošto mi nije jasno ovo oko zajedničkog foldera za mape evo stavit ću na SD karticu od mobitela komplet mape i sve ostalo što bude u novu mapu koju sam nazvao moje mape i unutra cjeli folder Maps u kojemu su mape i ostalo e sad ovo sa pravljenjem u ini mi ne ide pa ću ti poslati svoj ini pa mi ti to samo promjeni kako treba da piše pa da probamo,pozdrav i unaprijed hvala,ako ti treba SD kartica se zove exrernal_SD@herrpanta, može, što ne bi moglo :-D
1. direktno na internoj memoriji kreiraj novi folder imena Mape
u njega ubaci sve što sam već reko...
ništa unutar postojećih Sygic foldera, nego sam folder i izbjegavaj nazive Sygic itd. da ih navigacija pogrešno ne protumači... znači za probu nazovi folder Mape, dok shvatiš postupak, kasnije ga nazovi kako želiš, ne znam Pajo_Patak
2. u settings.ini u svim navigacijama izmjeni onaj redak gdje je putanja mapa da izgleda ovako:
m_strSetMapPath=/../Mape
3. to je to - uživaj ;-)
Mirkolj dali možeš da ponoviš taj zvuk !! ovaj nemože download ! Hvala !Ima treba ih staviti unutra ja imam na sva tri sygica i to mi radi ima za svašta glasovno upozorenje