Sygic Navigacija

Učlanjen(a)
19.07.2016
Poruka
86
ne znam @mirkolj, kažem samo šta je kod mene bilo...
htio sam malo pokrenuti razgovor, jer opet se bilo kome od nas može desiti da navigacija otkaže ko meni na Staru godinu...
a svi ovdje se kužimo u navigacije, mnogo više od drugih, možda zajednički nađemo riješenje... problem je očito u licencama... neki ih imaju, neki ne... eto i ja na jednoj imam, na drugoj ne...
 
Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Ne znam sta ste zapeli...evo vam Sygic Taxi sve spakovano, i sa poslednjim mapama Srbije NQ & TT. Folder sa NQ mapama je maps, a sa TT, mapsTT. Nije problem skinuti sa downloader-om ostale potrebne mape. Ovo je sve copy/paste sa telefona, pa ako neko zeli....Kod mene sve radi tiptop.
Kod:
https://mega.nz/#!C4RQhZKT!5RinQud0ktzjfrYPVcGyyZrnb1z8EcNX37wBUiLkNBw
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.11.2012
Poruka
12
Hvala puno za ovaj novogodisnji poklon ali nisam uspeo da pronadjem kako da promenim mape.Po defaultu da idu tom tom,ili je mozda potrebno obrisati ostale a ostaviti samo one koje preferiras?
 
Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
Sve verzije mi rade normalno na androidu i nijedna nema content.lyc samo ima content.info i rade normalno jedino imam na navigaciji Blaunpunkt Win6 Sygic i u njemu ima content.lyc i radi, bez njega neće da radi na verzijama Win5-6

Pa, ni mi ostali valjda nismo ludi. Reč je bila o konkretnoj verziji Sygic Truck 13.5.3 i to neće da radi bez Content.lyc. Ako ti imaš Sygic Truck 13.5.3 koji radi bez Content.lyc - okači ga ovde, pa da zvršimo sa ovim.
 
Učlanjen(a)
19.07.2016
Poruka
86
dečki nemojte da se svađamo
imamo istu ljubav - navigacije
@lavaback - potpis
@mirkolj - zemljače, stvarno budi kolegijalan ako nije problem
stavi negdje tu svoju npr. zippyshare
samo base folder bez mapa
i apk
to je 50-100 MB
 
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
920
I po cenu da ću ja biti okrivljen da pišem prazne i provokativne postove, moram da izrazim protest zbog ovakve zloupotrebe teme Sygic.

@Oky77
, iako ignorišeš, iz meni i tebi poznatih razloga, moje postove u kojima te citiram i direktno molim za tvoj komentar, nadam se da ćeš sada odgovoriti. U suprotnom, smatram da ćeš potpuno izgubiti kredibilitet kada uopšte bilo šta pišeš. A znam da puno znaš o navigacijama...
Otvoreno te pitam. Zašto ponovo "truješ" forum i Sygic temu beskonačnim postovima u vezi stvari koje tebi ne predstavljaju nikakav problem. Sve kod tebe radi bez problema, ali iz nekorektnih pobuda pokrećeš raspravu o fajlu content.lyc. Zašto?
Dakle, odgovori : KAKO TI JE PRORADIO SYGIC 13.5.3 sa content.lyc koji je u postu #2409 postavio kolega @lavaback, kada je i tvoj lyc fajl, post #2402, IDENTIČAN.
Zašto ti je bio potreban čitav ovaj cirkus?

Kako ti je sa IDENTIČNIM lyc fajlom sada proradilo a pre toga nije htelo. Jednostavno, nisi fer! Uporedi ti sam oba sadržaja ako meni ne veruješ.
S druge strane, nekorektno "podučavaš" kolegu @mirkolj da "kolegijalno" postavi svoju verziju bez lyc fajla. Zašto ti ne postaviš tvoju verziju koja na tabletu radi i TAKOĐE NE ZAHTEVA LYC FAJL, post #2416.

P.S. @Oky77, niko ti ne brani da i dalje toliko hvališ verziju Sygic Truck 13.5.3. Međutim, to ti ne daje za pravo da ignorišeš kolege @ivica122 i @cadslobo, koji kolegijalno predlažu Sygic verziju Taxi, postovi #2411, #2422. Nisi se udostojio da im odgovoriš bar po jednom rečenicom a imaš vremena da filozofiraš o lyc fajlu unedogled. Takođe, ja ti predlažem da ipak pročitaš, ukoliko nisi, post #150, tema GPS Mape, upoređivanja i analize..., u kome sam, nadam se objektivno izneo argumente da je verzija Sygic Navigation 13.6.6 čak i bolja od Truck 13.5.3.
@Oky77, od kada si se pojavio na forumu nisi napisao nijedan post gde si nekome pomogao. Samo si pisao o navodnim tvojim problemima da bi nas testirao da li ih možemo rešiti. Ti nisi koristan na ovom forumu. Naravno, ovo je samo moje lično mišljenje.

Urednici, izvinjavam se i vama i ostalim članovima, ali mi je dosadilo da pratim nečija iživljavanja koja se tiču lyc fajla a koja su zauzela evo skoro pune 4 stranice teme. Da li će posle biti čudno kada neko ne može pronaći pametne stvari o Sygic navigaciji. Ili, neka citirani kolega otvori za sebe posebnu temu Truck 13.5.3. Na konstataciju da me niko ne prisiljava da čitam ove postove, odgovriću kratko. Čitam jer očekujem da ću naći nešto korisno, pametno...

EDIT
@Oky77, pošto si rekao da mi više nećeš ukazivati čast i odgovarati, moram da komentarišem ovde. A i da se ovo ne pretvori u polemiku, chatovanje. U odgovoru na ovaj moj post si napisao, citiram, "isti nije, nije mi sve bilo u istom redu, ali nebitno, izgleda da ti je promaklo". Da li to znači da ti se sa promenom datuma "razdesio" lyc fajl. KAKO JE TAJ ISTI lyc FAJL RANIJE RADIO. Ja ti, naravno, ne verujem. Ovo ti ne može proći. Zamisli, fajl koji je, dok je bio ispravan, i koji mora da ima karaktere u nizu, je odjednom nekim čudom poremetio ispis i karakteri više nisu bili u jednom redu. Ako si ovo želeo reći, vidiš i sam da je smešno. Ti si napisao da si sadržaj lyc fajla ispisao koristeći copy-paste, post #2402.

Nisi komentarisao ništa u vezi tvoje verzije Truck 13.5.3 na tabletu. Sam si izjavio da tamo nemaš lyc fajl a navigacija ispravno radi. Nekim čudom si zaboravio da si ovo napisao...Zašto onda ne veruješ da tako isto radi i kod kolege @mirkolj nego mu predlažeš da nam to postavi na zippyshare da bi nam dokazao. Ako si dobronameran i želiš da i drugi imaju takvu verziju, bez lyc fajla, postavi onu sa tvog tableta pa da i ostali članovi probaju.

Inače, kada sam pomenuo da samo objavljuješ "probleme" kod sebe i ekspresno ih rešavaš, mislio sam na nedostatak reljefa sa mapama nt.2016.09 koji si onako genijalno rešio. Sve ćeš uraditi samo da Truck 13.5.3 ostane najbolja navigacija...

I da jednom za svagda skinemo famu sa Sygic Truck verzija. Mnogo su bolje od Sygic Aure iz nekoliko razloga. Prvi su kvalitetnije HERE mape za naš region, a drugi je taj da je i algoritam za rutiranje i rerutiranje mnogo kvalitetniji. Na kraju, te verzije po definiciji biraju puteve višeg prioriteta na kojima se može lakše voziti i automobil. Zato se meni i dopala i poslednja verzija Sygic Navigation koja je ustvari nova Truck...

Nadam se da ovo ne liči na svađu koju mi pripisuješ. Ako smatraš da nešto nisam korektno sada dodao, i ti možeš da mi "ukažeš čast" jednim EDIT-om.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
19.07.2016
Poruka
86
@navigas, ništa neuobičajeno od tebe, same provokacije, nije prvi puta...
uopće neću da se zamaram odgovaranjem...

isti nije, nije mi sve bilo u istom redu, ali nebitno, izgleda da ti je "promaklo"

a da li sam nekome pomogao, pa kažeš da čitaš temu, onda pročitaj, a nemoj tvrditi ono što nije istina...

i ovo je vjeruj zadnji put da ti ukazujem tu čast i odgovaram, jer očito samo tražiš svađu
 
Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
Izvinjavam se svima koji su shvatili da želim neku svađu. Jedino što sam želeo je da razjasnimo o čemu konkretno razgovaramo i šta pokušavamo da rešimo.
 
Učlanjen(a)
13.07.2014
Poruka
18
I meni je ovo ličilo na svađu. Uvijek se divim vama koji ste za sto klasa iznad nas sitne boranije u znanju o ovim stvarima, bez vas nebi imali ovo što nam dajete pa je šteta momci da se trošite na ove rasprave a toliko korisnoga imamo od vas ( a i očekujemo ubuduće, hahha-da ublažim, sori). Gad bles ju ol.
 
Natrag
Top