Sygic Navigacija

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
447
A što ne probaš Sygic taxi? Konstatovali smo već da taxi radi podjednako dobro kao truck, a možda i za nijansu bolje, ako uzmemo u obzir da je pravljen da rutira za automobile a ne kamione. Ili tebi treba za vožnju kamiona? Ako je tako, onda zanemari ovaj post :)

Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
Sada sam se malo zainteresovao da vidim u čemu je stvar i da li su stvarno u Content.lyc kodirani neki datumi. Proguglao sam i našao sam sledeće:

link je: http://www.navitotal.com/sygic-syst...e-dec-2045-any-period-your-liking-t15936.html

Tamo kažu da će SygicTruck sa Content.sys fajlom koji sam citirao raditi do 31.12.2018.

A kažu i ovo:
"Therefore Trial code for 31 Dec 2045 should be written for TRIAL20451231 and should be: TRIALJJPSMPSS"

30-ak godina bi trebalo da je dovoljno :)

Učlanjen(a)
19.07.2016
Poruka
86
Sada sam se malo zainteresovao da vidim u čemu je stvar i da li su stvarno u Content.lyc kodirani neki datumi. Proguglao sam i našao sam sledeće:

link je: http://www.navitotal.com/sygic-syst...e-dec-2045-any-period-your-liking-t15936.html

Tamo kažu da će SygicTruck sa Content.sys fajlom koji sam citirao raditi do 31.12.2018.

A kažu i ovo:
"Therefore Trial code for 31 Dec 2045 should be written for TRIAL20451231 and should be: TRIALJJPSMPSS"

30-ak godina bi trebalo da je dovoljno :)
auuuu
tad ću bit skoro za grob, navigacija mi neće ni trebati :-D

probao sam maloprije staviti na mobitelu 01.01.2018.
13.5.3 i dalje radi, zato mi Whatsapp otkazao sve dok nisam vratio današnji datum ;-)

još jednom hvala @lavaback tebi prije svih
hvala i @nenadsenn i @mirkolj

Učlanjen(a)
19.07.2016
Poruka
86
opet ja
nešto gledam
dakle na mobitelu imam 13.5.3 koji je eto proradio
ali kako sam rekao probao sam jučer kopirati s tableta na mobitel 13.5.3 koji na tabletu normalno radi
na mobu nije htio!!!
ali sad gledam 13.5.3 na tabletu uopće nema content.lic
i radi
a na mobitelu nije htio
iskreno mi više ništa nije jasno sada!!!
jedan nema licence i radi
kad ga kopiraš na mobitel neće
ima li tko neko logično objašnjenje ovoga?

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Ima samo nisi ga vidio di je i nemoj nikada kopirati sa jednog na drugi uređaj nego bazu od navigacije sygic stavi di hoćeš i u njoj mape i ostalo znači na uređaj ili sd karticu i onda pokreneš i instaliraš APK i nakon instalacije pokreneš navigaciju i složiš što ti hoćeš znači ako si prije imao sygic sve pregledaj i obriši a sygic nakon instalacije ode i napravi sebi mapu u Android/data/com.sygic.aura i tu bude obični a truck se nalazi na istom mjestu kao i ovaj samo ovo zadnje se zove com.sygic.fllet i com.sygic.taxi i radi bez greške.

Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
Ja imam 2 različite crack-ovane verzije SygicTruck 13.5.3 i obe traže Content.lyc fajl. Možda si ti negde zapatio neku treću verziju koja je tako crack-ovana da joj ne treba Content.lyc.

Učlanjen(a)
19.07.2016
Poruka
86
@mirkolj - nema, znam gdje ide koja navigacija, ono Android/Data...
jednostavno nema lic...

@lavaback - moguće

iako mi i dalje nije jasno zašto mi s tableta nije htjela na mobitelu...
po svemu bi morala... brisao sam footprint prije instalacije, hajmo reć' "poštivao proceduru"... prije toga naravno deinstalirao prethodnu i uklonio njen folder...

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Sve verzije mi rade normalno na androidu i nijedna nema content.lyc samo ima content.info i rade normalno jedino imam na navigaciji Blaunpunkt Win6 Sygic i u njemu ima content.lyc i radi, bez njega neće da radi na verzijama Win5-6

Natrag