Sygic Navigacija

Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
@navigas
Bravo majstore, samo sam u content.ini dodao liniju modules=softhud i proradilo je.
Sad sam vozio po terasi :) i sve je ok, hvala jos jednom!!!

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Sygic Truck 13.6.6 build 103 final
4-multiple.png

Instalacija -
1. Deinstalisite prethodnu verziju i brisite folder – SygicTruck
2. Kopirajte SygicTruck folder u root ili ext SD
3. Dodajte mape skinute sa - Sygic PC maps DOWNLOADER
4. Instalisite - SygicTruck_13.6.6.build.103_crk.apk
5. Kada prvi put startujete Sygic Truck ne saljite e-mail – izaberite – SKIP.

* Srpski od prethodnih verzija nije kompletan i pravi probleme u radu navigacije. Mozete odabrati hrvatski ili neki drugi jezik.
* Za glasovno navodenje koristite Jovanku iz prethodnih verzija.

voices imate ovdje -
http://serbianforum.org/threads/sygic-gps-navigacija.387146/page-225#post-1962709

*Aplikacija ne prima content.info i licence.
*Radi sa svim mapama (HERE, TomTom, OSM) i svim verzijama (v9.0 & v9.0.1)

Apk + Base folder

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Opet o HUD-u. Postoji li mogucnost menjanja prikazanih informacija, npr. kilometraza ili vreme do cilja? Koliko vidim prikazuje se vreme i duzina puta do skretanja?!

Učlanjen(a)
09.09.2014
Poruka
39
Imam problem pri pokretanju navigacije, instalirao sam verziju taxi a probao i sa verzijom truck, instalacija je odradjen ok, ali kada se pokrene verzija truck bez obzira bio ukljucen ili ne internet na telefonu stoji obavestenje da apk nemoze da se poveze na internet i to je to ni makac dalje.
Kod verzije taxi je ista situacija kao i kod truck-a kad je iskljucen internet, a kada ukljucim internet otvara mi opciju trial period koriscenja ili aktivacija.O cemu se sada tu radi.
Inace telefon je huawei ascend g7 koji nije rutovan a android je 5.1.1. a apk su instalirane na internu mem. telefona.
Hvala na odgovorima.

Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
Imam problem pri pokretanju navigacije, instalirao sam verziju taxi a probao i sa verzijom truck, instalacija je odradjen ok, ali kada se pokrene verzija truck bez obzira bio ukljucen ili ne internet na telefonu stoji obavestenje da apk nemoze da se poveze na internet i to je to ni makac dalje.
Kod verzije taxi je ista situacija kao i kod truck-a kad je iskljucen internet, a kada ukljucim internet otvara mi opciju trial period koriscenja ili aktivacija.O cemu se sada tu radi.
Inace telefon je huawei ascend g7 koji nije rutovan a android je 5.1.1. a apk su instalirane na internu mem. telefona.
Hvala na odgovorima.

Koja verzija Taxija? Koja verzija Trucka? Generalno, pre prvog startovanja programa (posle instalacije) u folderu Maps moraš imati bar jednu mapu i odgovarajući subfolder wcl i fajl content.info. Šta od toga imaš u folderu Maps? Koliko bajtova je subfolder wcl i koliko bajtova je fajl content.info.

Učlanjen(a)
09.09.2014
Poruka
39
Taxi u verziji 13.6.5. build 100, a truck 13.6.6. build 103 final.
u Maps ima mapa srb NT2016.03 koju sam skinuo i ubacio sa mapdownloaderom, ima i content info od 376 bytes a subfoldera wcl nema uopste nigde, gledao sam i preko kompjutera i preko fajl menadzera u telefonu.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Napisao sam gore u prijašnjem postu da hud radi na svim sygicima u sygic truck i taxi zadati adresu i kad uhvati gps tapnuti dolje u sredinu na strelicu i metri i onda se otvori novi izbornik u kojem ima prva opcija desno hud koja se znači dobije nakon što se spoji gps.

Učlanjen(a)
09.09.2014
Poruka
39
Koja verzija Taxija? Koja verzija Trucka? Generalno, pre prvog startovanja programa (posle instalacije) u folderu Maps moraš imati bar jednu mapu i odgovarajući subfolder wcl i fajl content.info. Šta od toga imaš u folderu Maps? Koliko bajtova je subfolder wcl i koliko bajtova je fajl content.info.

#lavaback hvala na ideji sta bi mogao da bude problem, nasao sam i resio uz tvoju sugestiju, problem je bio u nepostojanju wcl subfoldera, jer kada sam skidao mape preko downloadera nisam skinuo i wcl.Sada je to reseno i evo navigacija se pokrece i radi.Hvala jos jednom.

Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Sygic Taxi 13.6.5
Može li mi neko pomoci? Kako da ubacim waypoint u rutu? Tražio sam tutorijale na net-u, ali vidim da imaju komandu Travel via. To kod mene nema ili ne umem da otvorim?!

Natrag