Sygic Navigacija

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
447
Ovo mi se dešavalo i sa prethodnim downloader-ima. Sumnjam na antivirus. Koristim na win 7 onaj njihov Microsoft Security Essentials koji mi uopšte ni ne dozvoljava da skinem poslednji downloader. Kaže virus. Pa sam ga skinuo na telefonu, raspakovao i tako prebacio na pc. Nema veze, Navigas mi je poslao mape koje mi trebaju (hvala, Navigas), sve u redu.

Član
Učlanjen(a)
08.10.2012
Poruka
103
mislim folderu sygic koji skinem u linku s 1.strane. Nema apk filea...NE razumijem čirilicu pa ne znam šta piše. Ali trebam crcakovani apk file ...Istalo imam

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
U postovima - 2208, 2228 i 2229 imas tri verzije - za car, truck i taxi pa biraj sta ti odgovara.

Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
946
Sygic Truck 13.6.5 (build 100) sa NT i TA mapama

Pošto je najnovija Sygic NT mapa Srbije 2016.03 sa nekim nedostacima i zato pogrešno proračunava vreme do cilja i preostalo u toku navođenja, probao sam da u Truck verziju ubacim Sygic TA mapu Srbije 2016.06. Rezultat nije loš. Znam da TA mapa nema parametre za kamion ali meni to i ne treba jer je koristim isključivo u modu za automobil.

NT_TA_S.jpg

Koristio sam TA mapu za Sygic GPS navigaciju, sa odgovarajućim content.info fajlom, koji se skida PC Downloaderom iz posta #2226. Ne sećam se da je neko do sada koristio TA mape u Sygic Truck navigaciji...

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Sygic 16.3.6

ef85b15b131b.png

Instrukcije:
- Kopirajte folder Sygic u root sdCard.
- Skinite mape sa - Sygic PC maps DOWNLOADER
- Dodajte ostali sadrzaj. Instalisite aplikaciju.
Aplikacija radi online i ne mijenja content.info i ne prima novu licencu. Rade svi servisi.

* Samo za clanove foruma. Ne dijeliti dalje.

Apk + Base folder
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.

Član
Učlanjen(a)
29.08.2009
Poruka
37
Sygic 16.3.6

ef85b15b131b.png

Instrukcije:
- Kopirajte folder Sygic u root sdCard.
- Skinite mape sa - Sygic PC maps Downloader
- Dodajte ostali sadrzaj. Instalisite aplikaciju.
Aplikacija radi online i ne mijenja content.info i ne prima novu licencu. Rade svi servisi.

* Samo za clanove foruma. Ne dijeliti dalje.

Apk + Base folder
***Hidden content cannot be quoted.***
Neznam da li je moguce taj "OSTALI SADRZAJ" prikaciti na jednu od buducih verzija, jer smo mi svi taj sadrzaj menjali, izbacivali, - deformisali..., primera radi kod mena ta legendarna NEVENA nikada nije "progovorila" - sve slusam na nemackom , bilo bi od koristi za mnoge, - samo nekoliko vas ovde na forumu dobro baratate materijom, mi ostali samo citamo i nista ne kapiramo (slicno kao gluvi telefoni). Hvala unapred.

Natrag