@lavaback, mislim da je pomenuti content.info fajl, koji se koristi za TT mape, korektan i za NT mape jer se nigde eksplicitno ne pominje koje mape "pokriva". Kada pogledaš njegov sastav, videćeš linije
Pošto piše maps=ANY i pošto je dobar za TT mape, zaključio sam da nema razloga da ne odgovora NT mapama. Međutim, ja nisam dovoljno kompetentan. To bi trebalo pitati Sygic programere. Ipak, radije bih postavio drugo pitanje. Da li je korektno koristiti NT mape u navigaciji koja zvanično koristi samo TT mape. Da nije možda ovo neki kompromis u koji se ne možemo pouzdati. Nameravao sam da ovo "prećutim" ali ću ipak staviti na forum pošto si mi postavio direktno pitanje.
Ja ne vozim, pa verovatno zbog toga nemam baš neke stroge kriterijume. Ponekad, kad neko drugi vozi, dobro dođe da nam navigacija pomogne da ne zalutamo.
Meni je zato bitno da rutiranjem u gradu koji ne poznajem (ovde ili u inostranstvu) dobijem najpre putanju koja je realna (može se proći) i da steknem predstavu kakav/koliki je to put, a manje je bitno da li postoji neka kraća za 500m, ili za 10 minuta. U tom smislu meni Sygic odgovara, a i NT mape jer su, kada je u pitanju Srbija i neke druge države, detaljnije od drugih.
Trudim se da u telefonu imam i TT i NT mape onih zemalja koje mi češće mogu trebati, pa da onda za neku dužu ili kritičniju rutu mogu da uporedim i procenim rezultate rutiranja.
Što se tiče content. info, interesovalo me je da li je to nešto što je "završeno", pa da ga generalno svuda koristim, ili ne. Izgleda, za sada, da nije "završeno".
Sve u stvari zavisi od toga da li u download content.info-a u mapdownloaderima forsira a) autor mapdownloadera, b) Sygic ili c) proizvođać mapa. Ako to nije a), onda je verovatnije da bi trebalo da je "završeno" )