Ево да се јавим поново, можда ће некоме користити моје искуство.
После неке бета верзије 14.5.8 која се кочила и искључивала сама, инсталирао сам верзију 14.3.1.
По савету колеге горе, убацио сам Српкињу Јованку (како то гордо звучи), и побрисао гомилу неких TTS фајлова са којекаквим језицима. И ради, из менија се изабере српски, и то је то.
Мапе нисам могао да решим из најновијег паковања које је неко поставио горе, него сам после инсталације покренуо апликацију, скинуо мапу Ватикана (ta.2014.03), а онда у тај фолдер поубацивао оне мапе које су ми требале, из 2016. године наравно, скинуо сам их користећи .rar фајл постављен овде пре коју страницу.
Тоm tоm нису радиле, али са here je успело, треба мало комбиновати content и wcl, али ништа страшно.
Наравон, фолдер Ватикан сам једноставно избрисао.
Тако сам добио апликацију која ради како треба.
Е сад, има ту још ствари које ме занимају.
На новијем телефону сам инсталирао ову последњу верезију, и оно што ми се не свиђа јесте да ту апликација уопште не нуди неке ствари које су мени веома важне, нпр.
1. Нема опције да се локација одабере кликом на карту, да ли је то могуће?
2. Нема опције demontstrate route, која кад се укључи даје симулацију целог пута, са могућношћу убрзавања наравно.
Да напоменем да ове опције нисам приметио ни у 14.5.8 верзији, оно мало што сам успео да је покренем.
Због овога сам и на новом телефону инсталирао верзију 14.3.1 (разлог је и што се човек лакше сналази него код различитих верзија, али превасходно су разлози горе набројана два).
Али не лези враже, у верзији 14.3.1 нема опције брисања локација које су биле одабране или претраживане и нађене, нашао сам на нету screenshot неке новије верзије где те опције има, али ето, у овој верзији тога једноставно нема, и то ми је баш глупо, највероватније треба брисати неке фајлове у које се те локације смештају, али то је баш сељачки.
Има ли неко неки коментар на ове моје закључке и запажања?