@lavaback, i ja sam nekako uspeo sada. Malo je falilo da odustanem. Pošto sam se vrteo u krug, konačno sam razjasnio. Navigacija
13.6.3, mapa je
2016.03, možda si i ti mislio na nju ali pogrešio u pisanju. Samsung Galaxy S3, Jelly Bean 4.3. Evo slike :
Ako, na bilo koji način, da li preko male slike na mestu 2 ili na mestu 5, dođeš do ponude ulice Nehruova u "formatu"
Nehruova, Beograd-Novi Beograd (žuta) boja, dakle, samo
Nehruova, nećeš uspeti da upišeš kućni broj. Dobićeš poruku kao na maloj slici na mestu 3.
Ako nekim slučajem, lutrijskim načinom, izabereš
Ulica Nehruova, Beograd-Novi Beograd, moći ćeš da upišeš broj 124 i da dobiješ lokaciju na mapi, slike u prilogu.
Ako sam dobro zaključio, ako se tapne na ulicu koja ima ispred svog naziva ikonicu ABC i preko nje automobil na belom polju sa crvenim krugom, NE MOŽE SE UPISATI KUĆNI BROJ. Ako se izabere ulica sa ikonicom pre naziva SAMO ABC, tada će moći...
Da rezimiramo: ako se nudi
Any Nehruova, tada se
ne može upisati kućni broj. Ako se nudi
Any Ulica Nehruova, tada
može... Da li je i kod tebe isto.
Što se mene tiče, sada mislim da je previše blag izraz
Sygic Truck nove nelogičnosti. Ovo su ipak neviđene gluposti Sygic navigacije. Ja sam tada u vožnji izabrao ono prvo što se nudi. Žurio sam...Naravno, unapred se ograđujem. Ovako se manifestuje kod mene. Ne tvrdim da je kod svih isto.
Zamolio bih te da i ti proveriš kod sebe ovo što sam zaključio. Mislim da bi bilo isto i na verziji
13.5.3, ali telefon sa tom verzijom trenutno nije kod mene.