Sygic Navigacija

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.283
Slučajno sam naišao na ovaj Sygic map selector pa reših da ga isprobam i radi. Lak za korišćenje i radi bez obzira da li je Sygic na telefonu ili sd kartici.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pfittech.android.mapsselector&referrer=utm_source=google&utm_medium=organic&utm_term=sygic+map+selector&pcampaignid=APPU_1_2aYtV9LrL8OnU97omegB

Da nesto menja ali kako da vidim koju kartu trenutno koristim nesto preterano ne poznajem Sygic

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
447
Ako na karti imaš obeležene smerove ulica (strelicama) onda su Tomtom a ako nema vidljivih strelica onda su Here :)

Učlanjen(a)
01.02.2013
Poruka
39
interesuje me da li neko ima link za najnoviju verziju sygic navigacije za windows (wince)...? hteo bih da instaliram sygic navigaciju na becker navigatoru. ja se izvinjavam jer ova tema je za android verziju....

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Sygic.16.2.1

Sta je novo -
new gray map skin
new traffic visualization
removed traffic button
restore route dialog
new manage maps flow
offline map list
delete maps while offline
new toast for storage permission (android 6.0)
centre map on city center
travelbook - show on map
and a lot of bug fixes...

Apk + base folder

Kod:
http://www56.zippyshare.com/v/AlClMWRh/file.html

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
447
Radi kod mene ali neće na sd karticu, samo na internu. Android 5.1.1. Međutim, imam drugi problem. Možda je do mene, možda ne, javite ako isprobate- fale mi neke osnovne stvari: simulacija rute ali i prekid iste. Evo, pokrenuo sam jednu i sad jednostavno nema opcije prekida- brisanja rute. Dakle, ruta mora da ostane aktivna i mogu da izmenim ali ne i poništim pa da samo gledam mapu.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
@ivica122
Da li si instalisao na base folder sa gornjeg linka?
Dodao "svoje" favorite, rute, mape?
Ja sam testirao i radi sve OK. I simulacija i prekid odn. otkazivanje rute.

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
447
Jesam, tako sam uradio. Aj probaću bez prebacivanja iz starog foldera, za svaki slučaj. Možda sam prebacio nešto što ne treba.
Edit- sad kad sam od nule instalirao, sve je u redu. Dakle, ipak je bilo do mene.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
16.07.2015
Poruka
197
Ova verzija radi super, čak mi se svidja novi "look" podsjeca me na TomTom GO i super mi je nekako pravo pregledna boja prijatne. Sve radi...sem traffica cini mi se ali to ionako ne igra neku vaznu ulogu.

Ono sto sam ja primjetio je taj bug sa izlazom iz aplikacije da aplikcija "zamrzne" ili tokom pretrage nekad zna malo da "zamrzne" ostalo sve ok.

Iako nije prvi izbor kada je rutiranje u pitanju kod nas ali za vani super, ostaje na mom uređaju. Sviđa mi što rade na ovom app-u konstantno je unapređuju iako bi ja volio da rade na rutiranju. Svakako jedna od izgledom najljepših navigacija svih vremena.

@nenadsenn ima li kakva sansa da mi ubacujemo nase speedcam sa POIPLAZA itd putem import-rupi foldera?

P.S Na jednom uređaju speedcams rade super u simulacija u drugom nece ni da se cuju ni ništa??? a sve isto.

Poslednja izmena:
Natrag