Sygic Navigacija

Učlanjen(a)
10.01.2015
Poruka
7
Sygic v16.0.16

*Srpski jezik
*Srpski glas (Jovanka) + Srpski TTS
*Mape - TomTom2015.12 HERE 2015.12 OSM 2015.10 - imate u # 1965

Apk + Basefolder

KO BI MI MOGAO POMOĆI NAIME IMAM BECKER NAVIGACIJU STARIJE VERZIJE U KOJU SAM UBACIO CRACK PROGRAM BECKER READY 50 EU20 LMU SVE RADI SAVRŠENO ALI NEMOGU NIGDE DA PRONAĐEM SRPSKI JEZIK ALI LATINICE TAKO DA MI I MAPA KAD UČITAVAM RUTU BUDE NA LATINICI , POŠTO MI JE SAV MENI NA NJOJ LATINICE ALI JEDINO KAD PRIKAZUJE KARTU I GRADOVE SVE ONDA PIŠE ĆIRILICOM , HVALA

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
447
Gde se nalazi taj content.ini? Ako misliš na content. info, pošalji content. info koji kod tebe provereno radi sa NT mapama i sa ovom verzijom Sygica. Hvala za odgovor.
Ako ti je problem da prepravljaš sam, skini Sygic Truck koji je Nenad okačio u postu #2016 u ovoj temi. Ja njega imam, radi lepo i koristim samo Here mape. Samo selektuješ vozilo "automobil" umesto kamiona u opcijama.

Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
Ako ti je problem da prepravljaš sam, skini Sygic Truck koji je Nenad okačio u postu #2016 u ovoj temi. Ja njega imam, radi lepo i koristim samo Here mape. Samo selektuješ vozilo "automobil" umesto kamiona u opcijama.

Sve to znam i isprobao sam (verzije 13.2.7, 13.5.3, 13.6.2 ....), ali hoću verziju Sygica (kao što je 15.4.14) koja radi i sa TT i sa NT mapama. Stvar je u tome da su za neke zemlje (na primer: Srbija) detaljnije/bolje NT mape, a za druge TT mape.To je jedna stvar.

Druga stvar je da svi ponavljaju da Sygic radi i sa NT mapama, ali niko (bar ne do sada) ne objašnjava kako i sa čime? Onako kako je dato u opisima provereno ne radi i ne može da radi.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Ne znam šta bih trebao objasniti kad skineš imaju unutra oba dva content pa koji ti treba taj staviš i te mape ubaciš i to je to i instaliraš APK koji je za NQ i TT mape i to je to.

Prilozi

• slika 1.png
    slika 1.png
    68,5 KB · Pregleda: 25
  • slika 2.png
    slika 2.png
    71,1 KB · Pregleda: 18
Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Možda ne instaliraš kako treba,moj mobitel je Lolipop android 5.0.1 a tablet je kit kat znači sve upakujem u mapu sygic i stavim na SD karticu mobitela ili tableta isključim internet WI-fi i pokrenem apk u sygicu,nakon što se instalira,kliknem na ikonu sygic i on sam prebaci cjeli sygic na SD karticu u mapu koja se zove Android/ Data/sygic auora i sve radi normalno za niže kategorije androida ne znam jer nemam na čemu probati jer ih nemam.

Učlanjen(a)
16.07.2015
Poruka
197
Sve isto radi i na nizim verzijama od 4.3 pa na gore. Prinicip je jednostavan pravi content, wcl mapa i to je to. Mada moj savjet korsiti SygicTruck 13.5.3 (ruta FAST) i sve radi super, puno bolje rutira (bar meni) ipak HERE maps su bolje za vecinu EU nego tomtom izuzetak je koliko čujem UK za ostalo ne znam. Mada iskreno mislim da su ove velike super drzave odlicno pokrivene i sa TT. Probaj pa javi nam.

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
447
A znate šta sam ja uradio, instalirao SygicTruck sa prodavnice, skinuo mape koje želim preko WiFi, deinstalirao, pa instalirao cr..kovanu verziju iz posta #2016 i sve lepo radi (za sad) :)

Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
Neće nikako da mi radi sa NT mapama. Sve sam probao i nemam za sada vremena da još pokušavam. Možda kasnije sa nekom novijom verzijom Sygica. Hvala mnogo svima.

Natrag