Sygic Navigacija

Učlanjen(a)
01.02.2013
Poruka
39
zdravo. zelim instalirati sygic navigaciju pa me zanima koja je poslednja verzija a da nije beta? na prvoj strani vidim verziju 15.5.9 dok ovde na forumu vidim da ima i verzija 16.1.0 pa neznam da li na prvoj strani nije azurirano ili ova zadnja verzija 16.1.0 nije konacna... jel na prvoj strani u paketu za skidanje ima i 3d buildings, obavestenja za kamere, glasovna obavestenja-vedrana i svi ostali dodaci jer sam citao o svemu tome na forumu ali neznam da li je to sve objedinjeno na prvoj strani ili mozda treba da instaliram sygic navigaciju i ona da proradi a posle polako da ubacujem sve te dodatke koji me zanimaju?

Učlanjen(a)
16.07.2015
Poruka
197
@herrpanta vidi SYGIC je malo lud po pitanju ovih novih sygic gps verzija...jednostavno to ne mozes pratiti a i nemas potrebe. u prinicipu imaju nedovrsen proizvod koji samo stancaju iznova i iznova polirajuci nepotrebne dijelove. Moj savjet ako vec hoces SYGIC GPS je 15.6.7 verzija gdje je sve aktivirano od kamera do traffica itd. Mislim da ta verzija ima ovdje, prelistaj malo postove. Ako nista nas dobri @nenadsenn to ima negdje kod sebe :)

Ali mozes slobodno bilo koju verziju, razlike su u bugovima dok ova 15.6.7 ima sve aktivirano.

Uzdravlje
P.S Sve gore navedeno je samo moje mišljenje.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Zadnja verzija na Play Google Store je - 16.0.16 od 22.04.2016.
Ako treba Sygic 15.6.7 ima je u # 1923.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Sygic v16.0.16

*Srpski jezik
*Srpski glas (Jovanka) + Srpski TTS
*Mape - TomTom2015.12 HERE 2015.12 OSM 2015.10 - imate u # 1965

Apk + Basefolder

Kod:
http://www87.zippyshare.com/v/nGXLurrX/file.html

Učlanjen(a)
16.07.2015
Poruka
197
Pazite po default Sygic GPS radi samo sa Tomtom mapama međutim uz malu izmjenu sadržaja content.ini moguće je koristiti i NAVTEQ mape iako nisu predviđene za Sygic Gps i zna češće app da crasha. Ali uz content.ini za NAVTEQ mora da radi...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Poslednja izmena:
UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
U folderu - maps - imate - content.info - nt-content.info - ta-content.info - pa u zavisnosti od mapa koje zelite koristiti prilagodite i sam content.info.
Uglavnom, radni je onaj koji nosi naziv - content.info.
A ako skinete mape sa downloaderom iz # 1965 dobit cete i ispravan - content.info.

Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
U folderu - maps - imate - content.info - nt-content.info - ta-content.info - pa u zavisnosti od mapa koje zelite koristiti prilagodite i sam content.info.
Uglavnom, radni je onaj koji nosi naziv - content.info.
A ako skinete mape sa downloaderom iz # 1965 dobit cete i ispravan - content.info.

Sa content.info iz #1965 ne radi. Ne radi ni sa nt-content.info koji je u paketu. Jednostavno ne radi ni sa jednim content.info koji sam probao, uključujući i pomenute. Govorim o apk fajlu koji na drugim sajtovima u imenu ima "noreactivated". Kada se startuje traži internet. Kada se uključi internet napiše "detecting country" i to vrti u nedogled.

Ako to kod tebe ipak radi, pošalji content.info koji provereno kod tebe radi. Hvala

Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
Pazite po default Sygic GPS radi samo sa Tomtom mapama međutim uz malu izmjenu sadržaja content.ini moguće je koristiti i NAVTEQ mape iako nisu predviđene za Sygic Gps i zna češće app da crasha. Ali uz content.ini za NAVTEQ mora da radi...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Gde se nalazi taj content.ini? Ako misliš na content. info, pošalji content. info koji kod tebe provereno radi sa NT mapama i sa ovom verzijom Sygica. Hvala za odgovor.

Natrag