Sygic gift za licenciranu GPS automobil verziju
Za sve članove koji imaju licenciranu (kupljenu) verziju Sygic GPS (Automobil verzija), a nisu primetili, evo obaveštenja:
Free gifts for everybody driving with Sygic GPS Navigation | Sygic | Bringing life to maps
U prilogu su slike kojima sam, uz uključen WiFi, bez ponovne potvrde registracije, aktivirao pomenute besplatne Life service: Head-up Display and Dashcam features for free forever...Tu su i on-line mobilne kamere...
U prilogu su i slike realne vožnje te licencirane verzije, koristeći jedino zvaničnu, za tu verziju, TomTom mapu. Znam da sam dosadio, ali pogledajte kako to funkcioniše. Navigacija mi od kuće nudi optimalnu putanju niz Košutnjak, ali u kontra smeru. To je zbog već "legendarne" greške u TomTom mapi. Ovo ne pišem da bih iritirao članove. Ovo sam napisao i na FB stranici Sygic. Nadam se da neko, iz TomTom-a, možda ponekad čita i forume. Ako to ne rade, onda su zaista ograničeni. I nedokazani prepotentni provajderi...
U prilogu su i slike sa novim servisima. Kamere se nalaze u spisku onih sa rute, iako neću proći ispod njih !? Stavljena je i neka radarska kamera na sred Gazele !? Nikakva korist od ovih servisa u Srbiji. Inače, nigde ne kažu da u Srbiji ne funkcioniše saobraćaj. Ali, uvek se dobija poruka da na "vašem putu nema saobraćaja". Kako da ne !?
Prelepa navigacija ali sa previše grešaka i nepreciznosti...Šteta !
EDIT
Koja je poenta ovog posta. Isključivo ta da članovima pružim relevante podatke pa neka svako, ako je imao nameru da kupi licenciranu Life verziju, prethodno dobro razmisli. Jer, ako se ne varam, od kada pratim navigacije, a već je preko godinu i po dana, mislim da se ova Sygic verzija uvek nudila sa enormnim popustom, obično do 70%. Dakle, licencirana verzija nija skupa. Međutim, mape Srbije nemaju sve fajlove kao druge razvijenije države. Na primer, Srbija je "pokrivena" sa 8 fajlova, a Mađarska 11 !? Nema 3D buildings, nije aktivan saobraćaj, samo se ažuriraju zvanične TomTom mape...