Sygic Navigacija

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Bitno da ponudi autoput, jer koliko znam uglavnom se ide autoputem preko, ne smes sa teretnim vozilom kroz neka alternativna mesta, gde je limit primer 5t :) a ti 24. Dobro je da je kvalitetnija. Hvala. Nadam se da cu je testirati uskoro.
EDIT:
Evo da dodam, da sam probao sada 14.6.8 instalirao sam je i pokrenuo bez wifi na nt karte, izasao preimenovao folder u maps-nt, a ovaj sa tomtom mapama u maps, pokusao ali aplikacija nece da se startuje ima li neko resenje. Obrisao sam ova druga dva fajla i ostavio samo content.info ali nista i dalje isto.
ubaciš tt_content.info u folder maps i izbrišeš tt_ (ostane samo content.info
ubaciš nt_content.info u folder maps_nt i izbrišeš nt_ (ostane samo content.info
Znači u oba foldera maps i maps_nt moraju biti con.info
Naravno,ovo se sve radi ako imaš instaliran alat za prebacivanje mapa,tj.utility_syg.apk

Učlanjen(a)
03.01.2016
Poruka
178
Ne koristim utility, menjam rucno ime jer sam citao da taj utility moze da pravi problem. Znaci ovo sto si mi rekao, dzabe si mi rekao. :p Hvala u svakom slucaju druze.

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Ne koristim utility, menjam rucno ime jer sam citao da taj utility moze da pravi problem. Znaci ovo sto si mi rekao, dzabe si mi rekao. :p Hvala u svakom slucaju druze.
Ja koristim taj utility i nikad nikakvih problema
Bez obzira da li to koristio ili ne moraš imati na telefonu negdje oba con.info
Napravi dva posebna foldera i nazovi ih Maps
U jednom stavi stvari koje idu za navteq mape(wcl,karte,con.info,import
U drugom za tomtom (wcl,karte,con.info,import
Mjenjaj,odnosno ubacuj u folder Sygic,po potrebi

Učlanjen(a)
03.01.2016
Poruka
178
Ja tako i radim, imam 2 foldera sa NT i TA kartama. Napisao sam gore u nekom postu. :) Samo skidam u imenu nt ili ta, zavisi koje mi trebaju. Ali posto sam instalirao trenutno sygic truck nema potrebe za TA. ;) Nego sto nece 14.6.8 da mi pokrene sa TA a sa NT hoce, sta da mu radim?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Ja tako i radim, imam 2 foldera sa NT i TA kartama. Napisao sam gore u nekom postu. :) Samo skidan nt ili ta, zavisi koje mi trebaju. Ali posto sam instalirao trenutno sygic truck nema potrebe za TA. ;) Nego sto nece 14.6.8 da mi pokrene sa TA a sa NT hoce, sta da mu radim?
Najlakše ti je instaliraj neku drugu verziju,nego da tražiš uzrok zašto neće da se pokrene sa TA mapama
Imaš ih za izvoza,pa samo izvoli,hoću ovu,neću ovu

Učlanjen(a)
03.01.2016
Poruka
178
Kako resiti ovo? Probao sam da obrisem u folderu skin/lang_anui, ovo anui da ostane samo lang medjutim nece da otvori navi. Pa sam probao iz druge navi da prebacim samo lang, pa posle komplet folder skin, pa potom ceo folder RES, medjutim nece da otvara navigaciju, zabo na sygic pocetni ekran stoji logo i to je to. A bas me iritira. http://prntscr.com/al6upl
EDIT:
Da dodam da sam imao problem sa ovim jezikom i na drugoj verziji, pa mi nenad dao njegov jezik ubacio sam i sve je radilo super, taj isti jezik sam probao ovde da ubacim ali nece i dalje stoji anui.

@dilerik
kazes mi drugu verziju da probam, evo i na drugoj verziji imam problem, nece sa TA mapama da otvori izbaci iz navigacije, krene da ocitava, pokazuje logo i onda samo izbaci. Probao sam 2 situacije.
1. Instalirao navigaciju sa folderima Maps (unutra NT mape) + Maps_TA otvori navigaciju sa NT mapama sve ok, zatim izadjem zamenim folder Maps/Maps_NT, a Maps_TA/Maps nece.
2. Deinstalirao navigaciju, obrisao folder Maps_NT, ostavio samo Maps sa mapama TA. Instalirao i pokrenuo, ista situacija! Znaci druga verzija vec ovaj problem mi pravi.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
03.01.2016
Poruka
178
Da. Ali ne koristim verziju 15. :) Na truck mi sve radi. No problem. 13.2.7 sem karti, koje ne ocitava navigacija!
EDIT:

Nece da radi na 14.7.7 tu imam problem sa jezikom. Res, Skin i Lang sam kopirao u 1477, iz navigacija koje imam a to su 14.6.8 i 14.3.4. Iz 14.6.8 pokrene navi, ali i dalje isti problem ima (anui je glavni), koji nisam imao na 14.6.8 kad sam instalirao. Dok sa 14.3.4 nece da pokrene navi, kao i kad obrisem anui iz lang_anui.
EDIT:
Ubacio sam lang koji si mi predlozio da probam i sa tim iz posta #1960 medjutim blokira navigacija.

Poslednja izmena:
Natrag