Sygic Navigacija

Učlanjen(a)
02.09.2012
Poruka
19
Evo jedne informacije:

Pre neki dan prodjem ja preko novog mosta Zemun Borca, sa Borcanske strane predhodno ukljucim Sygic I gle cuda program me uporno preusmerava da se vratim preko pancevca pa centar grada pa za Zemun. Medjutim ostavim ja uklucen program I ima sta da vidim , ja sam se ustvari kretao preko njiva I plivao preko vode. Skapiram da u mapi nije upisan novi most Zemun - Borca. Kad sam se vratio kuci ne bude mi tesko da se preko zvanicnog sajta obratim podrsci Sygic-a i nagrdi ih posteno a oni meni odgovore:

ORIGINAL TEKST

Thank you for contacting Sygic.

We are dependent on our map providers for the up to date map data. We would like to ask for your patience in this matter, as new map data will be released in one of the following updates of the application. Please, make sure you have automatic updates enabled for our application, so you are instantly notified when the update is released.

I will consider this case solved for now, however if you still experience the issue or have any other questions, feel free to re-open this request by replying to this e-mail. I will get back to you as soon as possible for proper resolution.
Thank you for your understanding.

Best regards,

Slobodno im pisite sta god smatrate da ne valja jedino tako moze doci do poboljsanja I ispravljanja gresaka. Ja imam placenu verziju cekam da mi se odradi autoapdate mape pa da vidimo.
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
2.982
Sygic 15.2.5

Verzija je 183

TNX Brown Dog
Kod:
http://www90.zippyshare.com/v/gLur6Qbe/file.html
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.04.2009
Poruka
2
Da li je neko probao da li Sygic (moja verzija 14.3.2) radi sa mapama na SD kartici, na Android Lolipop 5.0.2 ? Ne bih da nesto zeznem...
 
UPLOADER
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.530
Nikako ne instaliraj - blokira tel, pa mora posle da se nosi u servis da vrate na fabrička podešavanja gde guiš sve lične podatke!
Опрости, ко ти је то рекао?
На мом телефону је Lolipop 5.0.0 и Sygic нормално ради са екстерне картице.

sy.png
 
Član
Učlanjen(a)
06.04.2009
Poruka
2
Опрости, ко ти је то рекао?
На мом телефону је Lolipop 5.0.0 и Sygic нормално ради са екстерне картице.

sy.png

Pretpostavljam da telefon ne mora da bude rutovan. U suprotnom nista onda.
Da li mogu samo da cut-paste prebacim Sigic folder na SD kartici? Ili je bolje da uradim novi instal aplikacije sa mapama? I od koje verzije Sygic je kompaktibilan sa Lolipop-om?
Unapred hvala!
 
UPLOADER
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.530
Телефон није рутован и за годину дана променио сам 4-5 верзија Sygica.
 
Natrag
Top