Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@nenadsenn@navigas
Probaj sa ovim settings2.dat.
Mozes sa njim ukljuciti i iskljuciti auto puteve i puteve sa naplatom putarine.
Ali sve je ovo na klimavim nogama.
Ja imam ove verzije ali mi ne znace puno i samo ih instalisem radi eksperimentisanja i znatizelje.
Pošto već koristiš verziju 14.3.4, ja sam upload-ovao Root folder Sygic (za 14.7.7) i apk fajl. Ovde je link odakle možeš skinuti i instalirati verziju 14.7.7. Posle instalacije zameni fajl settings2.dat sa onim koji je gore postavio nenadsenn. U folderu Res su folderi icons i sounds koje je takođe odradio naš drugar nenadsenn. Zahvaljujući njemu i ova verzija mnogo lepše izgleda.U čemu je prednost/mana verzije 14.3.4 i 14.7.7. u međusobnom odnosu? Imam 14.3.4, odakle mogu da skinem 14.7.7?
3. Ne može se podesiti glasovno obaveštenje za prekršajne kamere. Ako stavim settings2.dat, koji nenadsenn konfigurisao za 14.3.4, i podesim obaveštenja, tada rutiranje ne uključuje autoput, iako je ikonica "autoput" aktivna. Dakle, može se izabrati: a) ili korektno rutiranje, sa uključenim autoputem, ali bez glasovnih obaveštenja za prekršajne kamere, ili b) ispravna glasovna obaveštenja, ali sa rutiranjem koje isključuje autoput. Postoji prekršajna kamera, ali se glas ne čuje. "Screenshot_2015-05-06-08-28-19"