Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2012
- Poruka
- 935
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kako se instalira, da li se zameni apk ili se pregazi ovom verzijom
Ok to sam i ja uradio i radi normalno ali mi je opcija HUD i DashCam zakljucana mogu li nekako da otkljucam toJa sam samo pregazio sa novim APK staru verziju i sve radi kao i prije normalno
Ok to sam i ja uradio i radi normalno ali mi je opcija HUD i DashCam zakljucana mogu li nekako da otkljucam toJa sam samo pregazio sa novim APK staru verziju i sve radi kao i prije normalno
Pretpostavljam da ti u folderu Maps, u fajlu content.info, nedostaje :Ok to sam i ja uradio i radi normalno ali mi je opcija HUD i DashCam zakljucana mogu li nekako da otkljucam to
Hvala to je nedostajalo sada radi sve.Pretpostavljam da ti u folderu Maps, u fajlu content.info, nedostaje :
[GLOBAL]
modules=softhud
[PRODUCT: Blackbox]
module=blackbox
Otvori taj fajl, programom Notepad, i na kraju teksta upiši i ova 4 reda. Tada bi moralo da se "otključa".
EDIT
Proverio sam. Kada sam izbrisao ova 4 reda u content.info, te dve funkcije su se "zaključale". Vraćanjem ta 4 reda, ponovo su aktivne sve funkcije.
@VuckoKS, samo dopiši u content.info i biće sve OK.