Sygic Navigacija

Učlanjen(a)
28.10.2013
Poruka
144
Појавила се потпуно редизајнирана верзија Sygica v.14.5.
APK је 14.5, али у информацијама о навигацији пише да је 14.4.2. вероватно зато што је бета верзија и зато још не иде на прву страну. Мапе су tomtom2014.04.
http://www.upl.me/XAbQPQ
v1wwkic.png

44pcsbn.png
2ys0xuv.png
rhrgysw.png
Ova verzija je uzas jedan! Beta ili ne - beta, uglavnom katastrofa...ako su hteli da pokvare sve odjednom, uspeli su u potpunosti. eto, pa ako je jos neko probao, bas bih voleo da me ubedi u suprotno

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
evo ja sam kod sebe ubacio na mobitel LG F6 o tablet samsung radi perfektno sa mapama navteq 2013,sa TT mapama nisam ni probavao jer je kod mene pokrivenost TT mapa nikakva,uglavnom utisak za sada 5,možda nisi nešto dobro odradio,ima dosta novina u ovoj verziji.

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Не волим бета верѕије али нисам одолео....
Први утисци...помешани. Не знам, навикао сам на стару верзију и могао сам на слепо да је користим.
Највероватније ћу вратити стару а нова...када буде званична и добије апдејт.

Učlanjen(a)
28.10.2013
Poruka
144
evo ja sam kod sebe ubacio na mobitel LG F6 o tablet samsung radi perfektno sa mapama navteq 2013,sa TT mapama nisam ni probavao jer je kod mene pokrivenost TT mapa nikakva,uglavnom utisak za sada 5,možda nisi nešto dobro odradio,ima dosta novina u ovoj verziji.
sta ima da odradim!? iskopiras u telefon, instaliras apk i to je to. ovaj novi UI je kao da su ga kinezi radili

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.03.2013
Poruka
2
koja je po vama bolja mapa za Srbiju? Navteq ili Tomtom?
Ako sam dobro razumeo u downloader braonpsa se navteq mape nalaze pod truck?

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Скини обе па сам процени. Зависи од места до места.

Učlanjen(a)
13.05.2014
Poruka
2
Ja sam odradio sve kao iz prvog posta,dodjem do opcije,u navigaciji,gde treba da stikliram koju cu mapu da skinem,izaberem Srbiju,ali izbaci gresku,i da za vise informacija idem na njihov sajt.
Gde gresim?

Kaze,problem sa autorizacijom.

Poslednja izmena:
UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Имаш mapdownloader на првој страни, можеш да бираш појединачно мапе и tomtom и navteq.

Natrag