Sygic Navigacija

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
444
Naravno, vec sam isklikao hvala na svim njegovim postovima, nego sam i tebi posto si me spasio nepotrebnog download-a. Nije da je sad nesto strasno skinuti sve mape pa izabrati, al eto... :)

Nego danas sam koristio ovaj Sygic u realnim uslovima i stvarno mi se svidja. Narocito mi se dopala opcija kad mi izbaci obavestenje da se priblizavam parkingu. Jako korisno za duzi put. A opcija glasovnog obavestenja saobracajnih kamera izgleda ne radi. Odnosno, nece da izgovori, dok na primer za prekoracenje brzine glas lepo kaze "prekoracili ste brzinu". Preslusao sam glasovne fajlove i svi rade kad ih pustim kao neku pesmu, pa i taj sa kamere, ali u samoj navigaciji samo cuti.
 
Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
795
Јел ово, што си поставио, навигација за камионе или... Први пут ми се ово дешава да ме упорно наводи као да возим камион......
screenshot2013-04-17-15-.png

Ovo me brinulo, ali sve je u redu. Nocas mi se desilo.

Resenje:
Bez obzira sto na slici stoji da nije podeseno "kamionska voznja" opet uci u "Postavke kamiona" i decekirati prvu opciju.

Glas na kamere radi provereno a dovoljno je prilikom namestanja zvuka cuje se audio fajl. Sad je sve kako treba. Navigacija je "lutka" a i da iGO ima odlicnu zamenu.
 
Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
444
Radi novi zvucni fajl :). I ovaj Sygic mi je od sad default navigacija. Bas mi se svidja kako je osmisljen. Kao sto rekoh pre 2 posta, prvo mi se dopalo kako najavljuje parkinge, bas onako poveca ikonica se pojavi gore levo da najavi parking, a svo vreme odbrojava metre do istog i takva obavestenja za jos neke stvari mogu da se podese. Bas, bas mi se svidja :)

Jedino sto malo smeta to sto uvek kad pokrenem navigaciju mora da pita hocu li na internet, pa kad kazem ne, onda mora da pita hocu li da se konektujem cim bude dostupan, pa i tu kazem ne, i onda mozemo da pocnemo.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.11.2009
Poruka
2
Posle instalacije sam slucajno usao u podesavanje karata krenuo je neko skidanje i posle mi je sygic trazio aktivaciju.
Morao sam sve brisati pa iznova. Sada ne ulazim online nikako i radi sve super. Tablet je Huawei S7 slim/rutovan.
Dali postoji neka world base mapa ili Evrope samo? Gdje da skinem karte drzava zapadne Evrope? Hvala svima
 
Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
795
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
11.02.2013
Poruka
65
Da li neko moze da okaci link za mapu Srbije za Sygic,posto ja imam 2012.03,a ovde vidim da ima novije,znaci samo mapu Srbije?Hvala unapred!
 
Natrag
Top