Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
telefon model HUAWEI U 8655-1 , Verzija os Android 2.3.6 osnovna frekvencija 109808 karnel verzija (2.6,38.6-perf) . post peid ,
- evo ako ti nesto znaci . Mislim da zbog telefona ne radi menjanje mapa (mapchanger) a za ostalo neznam ..., valjda ce sad biti dobro , idem sutra na put pa cu ga ponovo testirati
Pa ovo je Gingerbread, a ne KitKat . Ja sam mislio da si sam ubacivao neki custom rom KitKat, pa takvi znaju da zezaju sa nekim aplikacijama, pa i sa navigacionim, a ovo je valjda fabricki rom, tako da nemam nista pametno da kazem .
Ma ok .., u svako slucaju hvala ti na vremenu sto si utrosio na moje glp. Probacu pa ako opet zeza prepakova cu sve od pocetka i valjda ce greska ako je ima nestati .
ima li neka stabilna verzija Sygic nav. ova moja 14.3.2 radi i onda pocne da koci u krivinama ili se aplikacija ugasi sama . Onda nemogu da ga pokrenem ponovo dok ne deinstaliram apk i ponovo instaliram isti. telefon model HUAWEI U 8655-1 , Verzija os Android 2.3.6 osnovna frekvencija 109808 karnel verzija (2.6,38.6-perf) . post peid , posledni pokusaj i onda dizem ruke . Da li neko zna sta je u pitanju ., hvala