Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Isprobao sam danas TT mape, i kao sto rece MISTERBG, tada pokazuje ogranicenje brzine kako treba. Sto se tice ostalih stvari, ja nisam primetio neku razliku u odnosu na Navteq mape, pa cu ostati pri ovim drugim.
Ubacio sam custom POI sa sajta poiplaza. I aplikacija mi se posle nekoliko sekundi sama ugasi. ("Nazalost sygic je stao sa radom")
Da li ima kakvo resenje da mi se ne gasi aplikacija a da mi pritom ostanu custom POI jer mi mnogo odgovaraju a bez njih mi radi stabilno.
Bas cudno, ja uvek tamo skidam poi i nikad problem. Bas sam i ja skidao sinoc tamo, al jos nisam ubacio u telefon. Verovatno cu sutra pa cu javiti dal meni radi.
Mislim da si ih previše stavio i da aplikacija/telefon ne može da ih obradi i da se gasi. I meni se isto dešava ali nisam stigao do tih zvejzdica. Onda sam ostavio samo POI Srbiju i radi bez problema.
U Import folder idu i .upi i .bmp fajlovi, znaci i podaci i ikonice, sve zajedno, ako hoces da ti se vide na mapi. Tako je oduvek na Sygic-u, uostalom, tako pise i na njihovom sajtu:
140708, ubacio sam 24 kategorije POI, sve skinute sa poiplaza i navigacija radi najnormalnije, nema nikakvih problema. Verovatno je kod tebe problem, kao sto rece Nidzo80, to sto ubacio previse njih. A mozda je samo problem sto si previse njih od jednom pokusao. Probaj opet ali ovog puta po 30-40 komada, pa vidi dokle ces da stignes.
Uradio sam hard reset telefona, i nanovo instalirao Sygic i ubacio po 20 POI iz par puta, isto mi se javljaju zvezdice ali barem sada mi se ne gasi aplikacija posle par sekundi kao sto je pre bio slucaj.