Šta je novo?
Učlanjen(a)
22.09.2010
Poruka
19
Ja ne znam otkud vama toliko problema. Skinuo .apk 14b3, skinuo base, mape preko sygic downloadera (trucks), ubacio u maps, pokrenuo i skinuo resurse automatski i to je to. Nista nisam dirao content, imao hud u sebi vec.
 
Učlanjen(a)
19.04.2013
Poruka
50
[HIDE-REPLY][/HIDE-REPLY]imam problema sa jacinom glasa, slabo se čuje, tj. kada uđem u podešavanja-regionalna-srpski(Jovanka) pa standardni glasovi on se pojađa ali do sledećeg pokretanja aplikacije. iznova sam instalirao aplikaciju, brisao sam folder sa glasom i ponovo ubacivao, pojača se a zatim utiša a nigde ne vidim opciju za pojacavanje, naravno zvuk telefon je pojacan na max.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
03.06.2013
Poruka
5
Kako da instaliram verziju 14.02. U verziji 13 mapa makedonije je losa. A ako ubacim NQ kartu nece da radi...
 
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
57
Koliko mogu da zaključim po vašim odgovorima, a i veličini mapa, NQ mape bolje pokrivaju Srbiju i okolne zemlje?

Ja sada imam problem sa Mapchangerom.
Ako koristim NQ mape, prilikom sledeceg pokretanja Mapchangera ne mogu njih da izaberem posto je folder maps_nq promenio ime u Maps (tada u folderu Sygic stoje folderi Maps i maps_tt), ali zato mogu da izaberem TT. Kada sledeci put pokrenem Mapchanger, ne mogu da izaberem TT mape zato sto je folder maps_tt promenio ime u Maps (tada u folderu Sygic stoje folderi Maps i maps_nq), i ponovo mogu da izaberem NQ. Drugim recima ne mogu dva puta za redom da koristim iste mape.
I kod mene se to desava. Ovako ja vidim resenje...Drugi put nemoj da otvaras preko Syg Utility vec otvori Sygic. Koliko vidim, tada su u funkciji mape iz proslog pokretanja. Pa ako hoces da menjas mape, onda preko Syg Utility.

Je 'l ovo jedino rješenje za sada?
 
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
57
Može li neko da me prosvjetli gdje su Navteq mape ako ima razlike između Navteq i Truck mapa?
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
utility pokrećete samo kad menjate mape
kad ne menjate onda normalno pokrećete na sygic
mapa uvek ostaje ona koja je zadnja podešena


Track su navteq karte 2013.09

gledaš datum na kartama

kod tom tom je 2014.03
 
Top