Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Reseno, ne treba cekirati zvucnik telefona u Podesavanje-Obavestenja i Zvukovi-Napredne. Za sada je ok.pojačaj zvuk alarma
Koje si mape ubacio?Mapa bosne totalno losa ,pokazuje kroz gradove samo prolaznu cestu
Ja sada imam problem sa Mapchangerom.
Ako koristim NQ mape, prilikom sledeceg pokretanja Mapchangera ne mogu njih da izaberem posto je folder maps_nq promenio ime u Maps (tada u folderu Sygic stoje folderi Maps i maps_tt), ali zato mogu da izaberem TT. Kada sledeci put pokrenem Mapchanger, ne mogu da izaberem TT mape zato sto je folder maps_tt promenio ime u Maps (tada u folderu Sygic stoje folderi Maps i maps_nq), i ponovo mogu da izaberem NQ. Drugim recima ne mogu dva puta za redom da koristim iste mape.
I kod mene se to desava. Ovako ja vidim resenje...Drugi put nemoj da otvaras preko Syg Utility vec otvori Sygic. Koliko vidim, tada su u funkciji mape iz proslog pokretanja. Pa ako hoces da menjas mape, onda preko Syg Utility.