Sygic почео да се бави политиком. Још од 2014-те имам трајну лиценцу Европа+Русија. Пошто живим у Русији, Sygic готово и да не користим јер је Яндекс навигација за Русију урађена одлично, плус, што је годинама у њу убачена Алиса, AI.
Пре пар месеци, променио сам телефон и пада ми на памет ова навигација. Реко, ајде да је пробам и видим колико је напредовала.
Кад оно, међутим:
Немам доступ. Ок, рестартујем је и она се појави. Одем на скидање мапа и ништа, не могу ни једну да скинем. Обратим се подршци и добијем одговор:
Олош прешла на политику и то селективно. Одговорим им питањем, ок, ако сте такви пацифисти, да ли сте увели санкције САД за окупацију Ирака, Либије, за незаконити присуство њихове армије у Сирији, за нама од њих отето КиМ?
Наравно, одговор нисам и нећу доботи, Словаци су вековне слуге крвницима Словена (Германима и Англо саксонцима).Deja Vu!
Да не мисле да су њихове санкције нешто моћне, одговорио сам им:
Мејл сам допунио линковима за скидање мапа као и линковима за инсталирање навигације!
Оно, чисто да знају да су се гадно за*бали!
Идиоти, уместо да се баве навигацијом, кренули су да се баве политиком а не знају ни једно ни друго!