Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pazi da ti nije wifi ukljucen kad pokreces aplikaciju.Da li neko ima problema na Sygicu sa kamerama, govorimo verzijama 23.6.4 pa na gore (nisam testirao na starijima), a problem je da poslije nekog vremena jednostavno ikonice kamera isceznu sa ekrana?
Ubacim ih gdje treba pod nazivom koji treba i jedno vrijeme rade,a zatim samo poslije nekog x pokretanja nema ih vise, primjetio sam da se to znalo desiti poslije clean cache, ali i kada app Sygic postedim toga ikonice i kamere opet nestanu pa me zanima da li je neko imao problem i kako ga je rjesio. Inace radi se o uredjaju Poco X3 nfc, poznato mi je da MIUI zna imati svojih musica sa navigacijama.
Ima neki cleaner integrisani ali sam iskljucio bilo kakvo ciscenje Sygic-a bice prije da je problem u ovome sto @Dubioza Kolektiv kaze, jer cesto zaboravim iskljuciti wi-fi prije pokretanja apk, mada zabranim Sygicu da koristi bilo koju mrezu u ali opet...pokusacu iskljucivati wi-fi pri svakom pokretanju mozda je bas to problem.to se kod mene ne dešava nikada možda ti neki program od mobitela za čišćenje to briše