Rerutirnje Sygic verzije 20.7.4 u realnim uslovima je, nažalost, i dalje očajno. Kao što se vidi na zajedničkoj slici u prilogu, napravljenoj od 5 pozicija, pre Mostarske petlje nisam poslušao Sygic navigaciju i nisam skrenuo na auto-put.. Produžio sam pravo, prema Ulici Kneza Miloša. Ova
veoma lepa i grafički sjajno odrađen navigacija je zahtevala rutu koja izlazi na auto-put prema Autokomandi, leva slika. Ruta je zavezan Gordijev čvor koji nisam uspeo u simulaciji da razjasnim. Na istoj lokaciji Sygic u simulaciji vodi mnogo jednostavnije, kao na desnoj slici...
Takođe, ne znam koju putanju je Sygic nudio na četvrtoj malos slici u prilogu, tako gde se skreće desno u Višegradsku. Pošto je označeno da je i sledeće skretanje desno, to može biti samo kroz bolnički krug, kroz Klinički Centar Srbije.
Kao član testne FB Sygic grupe, postaviću ovu sliku i pitati gospodina iz Sygic-a kako je ovo moguće.
Možda ću danas voziti na identičan način,pošto uvek u isto vreme idem do iste destinacije. I mene zanima koji je to onako uvezani predloženi put...
EDIT
Ubacio sam fajl sa prekršajnim kamerama koje je sakupio kolega
@mirkolj . One, poznate od ranije, su prisutne kao, recimo, ona na poslednjoj slici u prilogu. Ali, nema novih, a to je propust MUP-a koji bi morao da da spisak svih stacionarnih regularnih kamera... Dakle, ko zna koliko nam je od pomoći praćenje prekršajnih kamera. Naravno, drugaru
@mirkolj zahvalju
@mirkolj zahvaljujem na trudu!