Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Moje zapažanje i odgovori ovaj sygic 64 bitna sad se da instalirati ali nakon instalacije kad ga pokrenem ruši se svaki puta više puta sam probao i stavljao na internu memoriju i SD karticu i nisam ga uspio upogoniti,a ovaj sygic aura 64 bitna radi normalno kao i prijašnje verzije i vidi sve mape a ja koristim NQ i to je u redu a mobitel mi je Samsung Galaxy A71 i android 10 a sygic truck sam instalirao običnu verziju 32 bitnu i radi normalno
U meduvremenu sam ovu 64 bitnu sygic truck probao na vise najnovijih mobitela i isti rezultat fino se instalira i kad se pokrene odmah se srusi i tako stalno
Ne znam ni sto trcite odmah za novim verzijama. Ako radi postojeca ostavi i ne diraj. Ne mora znaciti ako je novije da je i bolje. Prati nove verzije i ako vidis nesto drasticno izmijenjeno ili dodato onda instaliraj. I ja sam u pocetku svaku novu verziju instalirao, pa ne valja deinstaliraj i na kraju morao mob vratiti na fabricke postavke.
Sygic - v.18.8.2. ULT-anyloc-ef sa eksternim folderima, arm.v7a/arm64 MOD by @ Spyder from GPSP
Novosti:
- Nije navedeno
Verzija naravno bazirana na radu mod @Mr.Dude
U ovoj modifikaciji možete direktno praviti promene u Res direktorijumu (npr. Boje mapa ili glasovna upozorenja u TTS_info)
Obe arhitekture apk prisutne, osnovni folder je identičan za oba izdanja
MapDownloaderi su priloženi u arhivi
Preuzimanje:
Hidden content
You need to reply to this thread or react to this post in order to see this content.
BONUS - boje mapa, do verzije 18.7.12:
Hidden content
You need to reply to this thread or react to this post in order to see this content.
NOVE boje mapa, od verzije 18.7.13>:
Hidden content
Naravno, koristite poslednje izdanje 7-zip arhivera za raspakivanje.