Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
O kojim verzijama govorimo..Apsolutno se slazem, sve sto si napisao mogu da potvrdim iz licnog iskustva. Imam u kolima i Sygic i Sygic truck, ova druga je meni najlepsa i uporano sam i dugo pokusavao da je koristim ali definitivno sam odustao od nje proslog leta kada me je po Kritu navodila totalno nebulozno. A takodje i iGo, pravio je slicne greske. Probao i G maps, jeste nesto bolje rutiranje ali i tamo naleti po neka glupost pa cak i opasna situacija, na primer skretanje preko pune linije i to ispred tunela!
U fazi sam testiranja TomTom navigacije i za sad sam zadovoljan, napisacu vise kad je budem lepo istestirao ovog leta.
https://help.sygic.com/en
Ja koristim Sygic_17.4.23, o kome smo komentarisali da ima dobro re-rutiranje i Sygic_Truck_13.8.6.b.1622. Nisam pokusao sa tim starijim verzijama.O kojim verzijama govorimo..
Šta je sa starijim verzijama kao npr.sygic 14.3.4 ili sygic truck 13.2.7/13.5.3
Zadovoljan sam kako rutira 17.4.23. Probao sam i neke verzije posle, ne secam se tacno koje, ali vratio sam se na ovu. Da li rutira dobro? za mene odlicno, tako da sam zanemario iGO. Ipak ...najvaznije je vlastito iskustvo.O.k,hvala
Šta je sa tom 17.4.23 verzijom,re-rutira li dobro ili su to samo komentari
Kakav je taj Sygic_Truck_13.8.6.b.1622 ,radi li on nekakve nebulozne rute