Drugari,
@jolutakac,
@jogizmija,
@ivica122, unapred se ograđujem jer uopšte nisam verziran u te stvari. Jednostavno bih samo upozorio da Sygic aplikacije koje su vam "iz čista mira" prešle u trial režim, kao da im je istekla licenca, imaju apk fajlove koji su krekovani na isti način. Bar su takvi u mojoj instalacionoj arhivi :
SygicTaxi.13.6.5.b.100
_licID_v2
Sygic_Truck_3.6.5.build.100
_licID
Možda bi neko ko se razume u ovo mogao da analizira i razjasni šta suštinski označava oznaka
_licID. To je zajedničko obema navigacijama. Možda aplikacije krekovane na ovaj način imaju ograničenja koja se mogu prevazići ubacivanjem
content.lic fajla u folder maps. Verovatno se sećate svojevremene analize koju je detaljno uradio kolega
@lavaback. Da li u folderu
maps imate pomenuti fajl, tj. da li ste probali njegov
content.lic koga možete naći u postu
EDIT
Sygic Taxi 13.6.5 radi stabilno i sa WiFi
Sygic Navigation 13.6.6 radi stabilno i sa WiFi
Sygic Truck 13.6.5 brzo ulazi u Trial sa WiFi
Na telefonu Samsung Galaxy S3, Android 4.3, sam ponovo instalirao Taxi i Truck navigacije sa istim brojem verzije 13.6.5. U obe navigacije u folder Maps sam stavio isti content.info, conten.lic iz posta #2432 i samo mapu Srbije, zbog prostora.
Više od 30 puta sam sa uključenim WiFi ulazio u obe navigacije, probao rutiranje i simulaciju i izlazio iz aplikacije.
Taxi 13.6.5 je sve vreme radio korektno. Truck 13.6.5 je uz uključen WiFi 4-5 puta normalno radio ali je posle toga ušao u Trial mod. Proverio sam content.info i on je bio prazan, bez sadržaja. Promenio sam parametar u Read Only ali je i posle vraćanja početnog, tako izmenjenog content info, ponovo ušao u Trial, ponovo je content.info bio prazan. Dakle, identično kao i kod kolege
@jogizmija (post 2573). Prema tome, kako je i kolega zaključio, jedini način (do daljeg) je
da se Sygic Truck 13.6.5 koristi bez uključenog interneta. Što se tiče
Sygic Taxi 13.6.5 (za sada)
njemu internet ne smeta. Ukoliko i Taxi (bez Read Only content.info) ode u Trial sa uključenim internetom, dodaću EDIT2.
U prilogu su skrinšotovi da bi se lakše razumelo šta sam radio.
Inače,
ponovo sam proveravao Sygic Navigation 13.6.6. Ona i dalje radi stabilno i sa uključenim internetom. Da podsetim,
i ova navigacija ima Truck mod.
EDIT 1
Nažalost, podsetio sam sebe zašto smatram da su i ove Sygic verzije loše u modu za Kamion. Navigation i Truck su prvenstveno namenjene za Truck mod, za kamion. Taxi ću izuzeti jer je njemu osnovna namena da se koristi za automobil. Sve 4 verzije koje imam neshvatljivo loše rutiraju u Truck modu. Slika :
Kratko objašnjenje.
Toliko hvaljenaTruck 13.5.3, zatim
Truck 13.6.5, Taxi 13.6.5 i
Navigation 13.6.6, sve rutiraju na isti način.
Route Planning je Fastest route. Ruta ide od Aleksinačkih rudara 32 do Miloja Zakića 28, tako da svako može ovo proveriti. Kada su navigacije podešene za automobil, navigacije iz Aleksinačkih rudara normalno navode sa skretanjem levo u Mihajla Pupina. Trebalo bi da Sygic programeri objasne zašto u Kamionskom modu je potrebno skrenuti prvo desno i odmah zatim se predlaže polukružno.
Zašto je šleperu lakše da skrene desno i da pravi polukružno nego da normalno skrene levo !?
Sygic ostaje Sygic. Nepouzdana navigacija za kamione. Iako je možda ovde problem u mapi, vozače kamiona to ne zanima...