Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Najpre skini mape koje skines sa Downloader-om i ubaci u folder Maps (unutar foldera moras imati folder srb.nt.2016.09 (primer), folder wcl sa 3 fajla, i fajl content.info) Tek tada pokreni Sygic.Imam problem sa instalacijom, bilo koju verziju kada instaliram, izbacuje mi trial verziju ili activacioni kod da ukucam, a kasnije trazi da skinem mape, i kada skine neku, one su 2013.06 mape. Kako da nastelujem navigaciju da se ucita u full-u?
DjukaPaZnaci to je ustvari univerzalno, ne bi trebalo da zeza i sa starim content-om. Vidim da je malte ne isti i kod mene.
@cadslobo
Da, to je to, hvala!!!!@cadslobo
ne znam za taxi, ali objasnit ću ti kako je na mome trucku 13.5.3
mora biti ako ne isto, onda slično
uđi u obavijesti i zvuk, ograničenje brzine, zvukovi prije događaja i stavi na 0 i unutrašnje i vanjske lokacije
@antagonistNikako ne uspevam da instaliram, tj svaki put mi sam prebaci na trial verziju. Ne znam da li je problem što sam prvo skinuo aplikaciju sa Play store, onda je deinstalirao i pokušao da instaliram ovu narodnu verziju. Možda je ostao neki log u telefonu na osnovu koga prepoznaje da sam imao trial verziju. Izbrisao sam sve Sygic foldere i pokušao opet, ali ne vredi.