Okacite koji screenshot da vidimo taj interfejs.
Evo, da i ja dam neki doprinos analizi Sygic v14.6.7. Postaviću screenshot-ove pri kreiranju rute koristeći zadnji važeći položaj (negde iz Žarkova) do odredišta u Bulevaru Kralja Aleksandra br 400. Mislim da posebni komentari slika nisu potrebni. Uzgred, zahvaljujući
@MISTERBG, koji je pomogao stavljajući bolje foldere IMPORT i RUPI, izgled ekrana je daleko lepši
.
Jednostavno se prvo iz 3-4 koraka upiše destinacija a potom, pošto sam u stanu, izborom zadnje važeće lokacije izabere i početak.
Moje mišljenje o ovoj verziji je pozitivno. Slažem se sa drugarima koji imaju određene zamerke. Moja najveća zamerka je nedostatak više GLASOVNIH informacija u vožnji. Prethodne verzije su, u ovom smislu, bile bogatije. Recimo, nema "Prekoračili ste brzinu", već samo zvučni signal. Manji je broj upozorenja o skretanju. Nema korekcije veličine slova...Dakle, mora se češće gledati u trasu, koja je sasvim dobra i precizna. Ono što mi se sviđa je : navigacija ne "pada" pri pokretanju, precizno određivanje GPS položaja, lep vizuelni prikaz, upozorenja o skretanju su blagovremena, BlackBox je solidan. Rutiranje je takođe korektno i precizno. Koristio sam i NT i TA mape.
Međutim, više puta je rečeno da je, najčešće, stvar ukusa koja će se navigacija koristiti. Meni lično, ova verzija odgovara. Malo je bilo teže navikavanje na izmenjeni interfejs...Ipak, mora se probati da bi se stekao subjektivni zaključak...