Sygic Navigacija

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Користи стару верзију (14.3.4) са новим мапама. Не губиш ништа драстично, или купуј нови телефон.па ћеш имати нови UI и blackbox

Član
Učlanjen(a)
30.12.2009
Poruka
149
Zx ti je lepo odgovorio,najiskrenije,drzi se te 14.3.4 stare verzije,razlog zbog cega bi ti i ja vise preporucio nju a ne ovu novu je taj,sto u staroj verziji imas bolju podrsku za audio obavestavanje o prekoracenju brzine,itd,itd,dok u ovoj novijoj 14.6.7 toga nema,tacnije ima,ali ne u onoj meri kao sto podrzava 14.3.4. Mislim sta reci,majmuni iz Slovacke,usrali nesto sto bi trebalo na prvom mestu da radi besprekorno,sa vise opcija

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
nije ispravan link u prvom postu za foldere :(
Eво, проверио сам га и:

folder.png

Član
Učlanjen(a)
30.12.2009
Poruka
149
zx,sad mi javio brat da ti na onom linku za folder Sygic velicina 0,a ne 267mb,u stvari evo u cemu je problem,Bitdefender mu ne da da se downloaduje,imas virus na fajlu,linku
2GGYnFl.png

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
139
Samo da potvrdim da 14.6.7 radi i na 4.3 androidu,radi i takodje i u varijanti sa mapchengerom uredno prepoznaje NQ i TT mape,samo je potrebno sloziti sve kako treba,uvoz POI-a takodje radi bez greske ALI ka sto MISTERBG za AUDIO kaze prosla verzija mi je vise prirasla srcu pa sam nakon maltertiranja instalacije,malo je testirao,a zatim full delete i back na proslu verzju (stvar ukusa nije kritika na novu apk.),a sad da malo osvjezim i obogatim onu proslu verziju,novih zvukova,ikonica itd. kad se vec maltertiram.

Natrag