MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 17.11.2012
- Poruka
- 3.077
Ima dobra i losa vest, tu si trebao da nastavis, i kad ti postavi na koji disk hoces bekap, ..udjes i ispod iskoci opcija "Let me choose".
E sad, losa vest, ..izgleda da moze da bekapujes foldere sa programima, ali ne bekapuje registar sa licencom specificnog programa. Znaci nije kao kod XP, kod stosa sa exploatisanjem triala. Verovatno zbog toga izbaceno. Ipak mora da skines neki drugi program, ali postoje stosovi da licenca bude i sakrivena u nekom bezveze folderu(maskirana), tako da je i ovo upitno.
Mozda je bolja solucija da se potrazi taj stari program sa sve kljucem ili neka njegova priblizna verzija, neverovatno mi je da ne moze ni jedna druga varijanta koja radi da se nadje. Mada ja kako sam lud ja bih na racunaru najverovatnije napravio dvojni sistem. I taj i ta desetka, do duse sa desetkom nisam ni testirao tako da ..hmm.
Al dobro samo polako ... ce ga resimo valjda do jesenas
Koliko ja videh, u pitanju je Viber, tako da tu verovatno nije neka zastita. Recimo za Skype, sve se nalazi u roaming/skype. Sto se tice komercijalnih verzija software-a, tu se slazem, mada i to se moze prekopirati, ali nije nimalo jednostavno...