Član
- Učlanjen(a)
- 03.10.2010
- Poruka
- 1.305
Ne ne potenciram uopste da mi kazes da je SD trece lice Bozanstva.
Vec da mi kazes da li je on u Bogu, da li je sastavni deo njega samog?
Znaci Sveti Duh je sila energija ili Bozja licnost, ako sam dobro razumeo i nalazi se u Bogu?
Jel tako?
Ako je PNEUMA dah Božiji normalno da je u Bogu, sama logika ti kaže. Ti kažeš da Sveti Duh veliko S i veliko D sila ili energija a ja sam ti lepo dao definicuju te reči gore. Nije kulturno da govoriš u moje ime, vidiš da sam ja sposoban sam za sebe govoriti, Dakle ja sam ti odgovorio na pitanje i uljudno sam ti dao definiciju reči, šta je ne sviđa ti se ta definicija, zašto?
Evo još dodatnih informacija pa se edukuj.
4151 pneúma – properly, spirit (Spirit), wind, or breath. The most frequent meaning (translation) of4151 (pneúma) in the NT is "spirit" ("Spirit"). Only the context however determines which sense(s) is meant.
[Any of the above renderings (spirit-Spirit, wind, breath) of 4151 (pneúma) is always theoretically possible (spirit, Spirit, wind, breath). But when the attributive adjective ("holy") is used, it always refers to the Holy Spirit. "Spirit" ("spirit") is by far the most common translation (application) of4151 (pneúma).
The Hebrew counterpart (rûach) has the same range of meaning as 4151 (pneúma), i.e. it likewise can refer to spirit/Spirit, wind, or breath.]
Dakle! sa čim se ti ne slažeš i šta ti ne odgovara? Kako bi ti definicuju dao? čekam tvoj odgovor
Poslednja izmena: