Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kizo molim te ne pravi digresiju na temi,ovde nije pitanje sta kaze ovaj ili onaj vec licno iskustvo i stavovi po pitanjima koje sam postavio da bismo mogli da diskutujemo
Svakako jeste vredno pažnje i nije na odmet pročitati ga iako ja npr. nisam ali mislim da Sveto Pismo nije napisao lično Bog jer je to protivno zakonima prirode koje je isti taj Bog i stvorio nego je napisano od strane ljudi koji su bili posvećeni Bogu.
Za verovanje u hrišćanstvo nije neophodno pročitati Bibliju i poštovati svaki narodni običaj od kojih su mnogi čak suprotnost hrišćanstva jer su ih izmislili ljudi dosta vremena posle Hrista za svoje prohteve tj. kao alibi za iste.
Za verovanje je dovoljno verovati da je ceo svet i svemir nastao iz nečega i da ih je stvorio Bog i pridržavati se božijih zapovesti a sve ostalo je život koji nam je baš Bog i dao tako da ga treba živeti na najbolji način koji znamo a zapovesti su tu samo da bi nas potsetila da ovde postoji zakon prirode i zakon ljudskih vrednosti koji ako se prekrši donosi zlo onome ko ga prekrši, to je jednostavno.