Sve se vidi na samom početku: Kako da na osnovu prvih poruka shvatite da li je on muškarac za vas?

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Ajde da sagledamo situaciju u trenutnom vremenu.Upoznaju se momak i devojka preko FB.I sad jedno filozofsko pitanje u danasnje vreme.Sta je to mnogo informacija? To bas cesto vidim po portalima kad naidjem na objasnjenja sta ne vole muski sta zenski.Posto su se upoznali preko FB,prijatelji su,oni imaju na izvolte informacije jedno o drugom.Gde je letovanje bilo,sta su doruckovalki,rucali,vecerali,koju skolu je ko zavrsio.gde zive,sta rade,sta trenutno rade ako pice live stream...Da li ima smisla u danasnje vreme da se ne pise puno o informacijama?

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Pitanje je koliko su informacije date na profilu tačne. Svašta se piše, slike se obrađuju, pa nemaš pojma s kim imaš posla. Recimo, imam nekoliko prijateljica koje toliko obrađuju slike, da mi dođe da im napišem: "E, aj' ne .... srela sam te prekjuče, ovo nema veze s tobom". O lažima koje navode da i ne govorim.
Davno sam se srela sa nekoliko ljudi sa društvenih mreža i prosto su se iznenadili: "Pa ti si potpuno ista k'o na slikama!"

A što se tiše viška ili manjka informacija, ja na to gledam ovako, ako neko priča, i priča, i priča, a ne zanima ga ništa o meni, kad-tad će mi dosaditi.

Natrag