Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hm, ja sam u startu nepoverljiva i na distanci! Ne volim velike reči i obećanja - volim konkretna dela! Mislim da ti muškarci koji su u fazonu cico-maco volim te (do sutra ujutru) imaju samo dobar marketing a ja volim i sadržaj i pakovanje!
Što se laganja tiče, to mi je zamorno i stalno moraš voditi računa šta si kome rekao, tako da ja ne lažem (hoću nekad "ulepšam" istinu ali vrlo retko...)... Da li su mene lagali? Verovatno da jesu. Ako nisam primetila onda mi verovatno nije ništa značila osoba koja me je lagala ili me laž nije povredila... Najgore je kada uočim da me neko laže (a dobra sam u tome!), onda počnem jako, jako pažljivo da slušam i da pletem oko tog što laže mrežu, u koju će sa sve svojom laži upasti. Onda, onda sam surova...
E moj druže, ja sam se uvek rukovodio baš suprotnom filozofijom... Pokazaću "dotičnoj" baš sve o meni, (i ono njagore, kakav u suštini nisam), jer ću sutra pokazati da baš i nisam takav, a u njeinim očima mogu samo da "rastem"... Koja prođe "taj test", njoj ću uvek biti dobar...Ne kažem da sam svetac, daleko od toga, ali ja se trudim da prećutim, ono što hm, nije baš najlepše o meni i od mene...
ja mislim da ta lepa zgodna i pametna daje svakome .... ili bar vecuni " koji pitaju".....