Šta je novo?

Svaka zena jednom u zivotu mora ...

Član
Učlanjen(a)
06.07.2009
Poruka
265
Bas tako... Redovna kontrola je ne samo deo kulture i brige za svoje telo, bec i nuzna stvar u danasnje vreme kad su bolesti toliiko ceste.

Stvarnoo ne znam zenu koja nekad nije napravila glupost sa svojom kosom. Hvala Barbie, sigurna sam i ja da ce promena boje kose doneti osvezenje, samo se treba navici. Znas, ima zena koje pokusavaju da iskoce iz onog sto furaju ceo zivot, pa posle se ipak vrate. o je ujedno i glavni razlog za glupost. Imam drugarice koje su plave, nekad nabace neki tamniji pramen, ali se opet vrate na plavo. Tako i ja sa crnom. Ovoga puta sam ipak resila da istrajem.
Jos jedan savet koji mi je svojevremeno moj divni frizer dao: siske ne planirajte ukoliko imate slabu kosu. Da bi siske lepo izgledale moraju da imaju gustinu, a da bi dobili gustinu siskica morate da je uzmete od ostatka kose. Dakle, one guste siske mogu da planiraju samo zene sa gustom i po mogucnosti ravnom kosom.
 
Član
Učlanjen(a)
03.04.2009
Poruka
2
Jednom u zivotu sam se ofarbala u roze, s tim sto sam imala crvene pramenove, izrastak i crnu ofarbanu kosu... i izgledala sam kao da mi se roze jaje razlilo po glavi s obzirom da su ofarbani ostali samo izrastak i pramenovi.

Oh, well...

poz,
DevM
 
Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.643
Dakle, devojke da Vas cujem...
Kakvu ste vi klasicnu glupost bar jednom u zivotu uradile;)

Da jednom sam sama odsekla šiške tako prekratko.....malo sam se zanela :???:....da sam posle morala narednih mesec dana dok nisu porasle stalno nisiti šnalicu da se ne vidi kako sam se unakazila :fool:
 
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
0
glupost...

E a ja sam jednom daaavno,stavila kosu u rep i to onaj visoki i stalno su mi ispadali pramenovi a bilo mi je mnogo bitno da sve bude "perfektno"! I onda sam te pramenove podbrijala. Trebalo mi je nekoliko godina dok nisu izrasli i vise nisam nosila visok rep. Mlado-ludo( citaj glupo):acute:!
 
Top